1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582081 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1093192

Sv: Tågresa till Karlstad?
Pestilence: Ja! hallå kom igen, varför tror du inte folk anmäler sig till bortaresorna med buss maggan? en tågresa är för fan tradition, ska ni sluta med den bara för att någon känner för de? kom igen nu! ta i lite nu, vi måste ju stöttat grabbarna på plats för fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tågresa till Karlstad?
janssonovich: "Ja! hallå kom igen, varför tror du inte folk anmäler sig till bortaresorna med buss maggan?"

Nu får du nog ta och kamma dig lite.

Tror du att folk ger fan i att anmäla sig till bussresorna i protest mot att vi inte har någon tågresa ? Det är så jag tolkar det litegranna.

Sen är det som Jimmy säger, fritt fram att anmäla sig för att hjälpa till.

Nu är det så att vi i SK inte har fått höra av någon att en tågresa saknas så mycket, varken på resemailen eller av någon på ishallen utan endast av några få här på HS.

Skulle intresset vara så stort som ni vill få det till så skulle nog några fler fråga om det inte blir något iallafall.

Nu vet jag inte om Janken skrivit det här på hockeysnack, men skulle vi hyra ett tåg som ska ta oss ner till karlstad så skulle vi först och främst ha sista prio på rälsen, dvs vi får vänta både för tåg som vi möter och för tåg som vill om oss = väldigt lång restid.

För det andra så om vi nu skulle fylla ett tåg så skulle det kosta 1000kr /skalle bara för resan för att SK inte ska gå jätteminus på resan.

Är du villig att betala det? Jag tror det blir svårt att få ihop 250 st som är det iallafall..
Kommentera

Sv: Tågresa till Karlstad?
janssonovich: Är det något som är tradition så är det väl ändå bussresor! Ni ungdomar fattar inte hur bortskämda ni är och vilket jobb som krävs för att styra ihop en tågresa ni inte.

Nej, ryck upper och sett er på en buss, slöhäckar...

När jag var i er ålder promenerade vi till bortamatcher i norra Lappland. Sov i diken och tog jobb på gruvor för att ha råd med föda.
Kommentera