1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1093745

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Jag håller med Wikegård. Lärking är ett jävla hån mot domarkåren och det är en bedrift i sig då den är genomusel i övrigt. Brynäsarna hade klubborna i medjehöjd på Timråspelarna vid VARJE situation som de var puckförare. Sen är det precis som Skogs säger i tv att båda Brynäs mål föregås av solklara regelbrott som rättskiparen blundar för och hur han kan döma straff övergår mitt förstånd. Robin ligger i jämnhöjd med Widing när han dras ner. Det var en satans tur att det inte blev mål där...

Nu kommer säkert nån blicklös Brynäsare skriva att allt startade med att Tenkrat våldförde sig på Widing i första, jo men visst... För det första så hoppar Widing in tacklingen och för det andra så slår han huvudet i sargen när han ramlar baklänges. Tenkrat rör honom aldrig, men det känns som hela den insidenten sätter ribban för matchen. Lärking tror sig ha missat nåt där och pallar inte trycket då den speldumma hemmapubliken gapar vid VARJE tillfälle som en hemmaspelarna förlorar en närkamp.

Jag brukar inte lasta domaren vid en förlust men nu får det för i helvete vara nog. Ok att Lotvonen är tam vid deras första, men spelvändningen som leder till det hela beror alltså på en solklar armbåge och hög klubba som Axelsson råkar ut för. Sen vid Brynäs tvåa så ser Persson ut som Bambi, men det är också mycket pga att han tappar position då han blir upphakad i momentet innan den där rödhåriga apan får läget och naturligtvis nätar bakom en annars suverän Backlund. Fy fan!

Slutligen så ska väl också Tenkrat (hur många öppna lägen får man lov att missa?) och TIK:s powerplay ha sig en känga, men ändå...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Ambroo: Det luktar bad loser om dej.Lärking sög åt båda håll.Hade inte Backlund stått på örona o gjort idioträddningar hade vi vunnit klart.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Ambroo: Klockrent inlägg. Det hade varit rättvisare med 1-1 men borde faktiskt varit 0-1 till Timrå, dessutom var det offside också vid 1-0 målet alltså 2 regelvidrigheter i samma sekvens . Fy fan vad man kan bli f-bannad men det liksom rinner av en som en slavarbetare i en diktatur. ;)
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Ambroo: Agree, och var det inte offside på första brynäs målet också, Widing hade ju för sjutton INTE kontroll på pucken när han åkte över blå, tyckte iallafall jag?
Kommentera