1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1093812

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Laken: Du glömmer bort att det finns inga klass-spelare att hitta som verkligen håller en bra klass till ett pris Timrå har råd med. De namn som kommit upp på senare tid har vi inte råd med - det finns inga pengar till detta då vi ska konkurera med andra klubbars olika bud. Även fast Jonte-pengarna kommit så finns det väl säkert en hel del andra utgifter osv. Ja helt enkelt en massa siffror hit och dit som måste gå ihop som vi bara kan spekulera i. Det borde finns pengar, men nu gör det ju inte det.

Så varför klaga och klaga när det ändå inte blir nån skillnad? Jag menar, VISST alla har rätt att klaga och vara förbannad - men detta går ju till överdrift - det inser du väl själv? Det är trist - du är ingen jag känner privat, men här på hockeysnack är du den jag känner som duracellklagamannen som aldrig tar slut och det suger musten ur mig. Kan du inte hitta nåt positivt i eländet istället?

Förövrigt så väcker du ju knappast nån debatt om detta, det blir liksom ingenting ur det. Jag känner mig mest bara irriterad att läsa klagande hit och dit dagligen när man verkligen försöker att se någonting positivt i det hela.
Kommentera