1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581622 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1095306

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Enligt mitt sätt att se på saker så är det i dessa turbulenta tider viktigare att ha ett gäng(4-5 st) riktiga trotjänare och/eller håkkyhjärtan som ger stadga åt föreningen, än att hämta hit fixstjärnor som ska leverera SM-guld. Risken med att fixa "snabba cash" är att dom inte är motiverade alternativt spelar bra men drar efter en halv säsog p g a någon lurig klausul i kontraktet. Det är inte främst Messias vi behöver till Timrå, vi behöver... Håkan Mild. D v s en frisk Styf, en Sannytyp, en Robbantyp och en Mandervilletyp.

Inte minst med tanke på att vi har ett väldigt ungt lag så är behovet av "pappor" stort. När Styf varit borta så mycket som denna höst känns det som vi inte har haft någon som kan fylla den funktionen. När allt rullar på och går bra är betydelsen av sådana karaktärer inte så viktiga men i motgång och viktiga avgörande matcher och moment är dessa snubbar viktigare än någon Hahl eller Hyvönen m fl. Tittar man på vilka 10-20 spelare som varit vikitgast i Timrå senaste 10 åren så hittar man väldigt många "pappa"/"krigar"-karaktärer .

Det bästa är förstås att hitta mix av alla roller, givitvis även poängmaskiner MEN som jag skrivit ovan tror jag att andra karaktärer är viktigare i det läget vi befinner oss i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Från 2008-07-23:

"– Vi har redan ett komplett lag att ställa på benen, säger klubbens sportchef Stefan Lindqvist."
Kommentera