1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581882 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1097148

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Flyttar Dunc:s inlägg till dit det hör hemma, dvs matchtråden.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Nu väntar en tuff utmaning. Ett riktigt taggat Södertälje på bortaplan. Dom ligger risigt till i tabellen och måste börja plocka poäng. Dom ser nog Timrå som en mycket bra poängchans under förutsättning att de spelar sitt eget spel hela matchen. Senast vi var där så blev det däng med klara siffror 5-2.
Skall Timrå fortsätta att klättra i tabellen är det nog säkrast att man tar på sig arbetskläderna o spottar i nävarna. Nu jävlar.....

Dunc
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
SSK i morgon känns som en mardröm. Det finns få lag som är så genuint obehagliga på hemmaplan som just kringelpojkarna.
Spela vanligt bortaspel går inte. SSK är inget hemmalag i någon som helst traditionell bemärkelse. Låter man dom föra matchen blir det en grisig, lusig kampfylld historia som inget lag i serien behärskar bättre än just SSK.
Försöker man föra matchen måste man vara djävulskt inställd på att kötta, bröta och kämpa som ett svin för att hålla tempot uppe.

Hualigen. Vet inte hur många matcher jag genomlidit i Scaniarinken, och upplevt samma sak: ett egentligen genomuselt SSK som lyckas få ner motståndarna till sin egen nivå för att sedan besegra dom på erfarenhet. Allt medan de egna - visserligen fåtaliga - supportrarna skriker saker som 'SSK leker!!' när fler än två passningar i rad sitter på bladet. Få publikum är mer svältfödda på artisteri och frejdigt spel än just Scaniarinkens.

Nä, jag har ingen större förhoppning om poäng i morgon. Hoppas att Challe har något ess i ärmen och att laget lyckas få varje motivationsfiber att stå i givakt. En seger är - så klart - snuskigt viktig. Och chansen finns, givetvis. Men då gäller det att hitta den där sjukt tunna balanslinjen mellan initiativ, kyla, kamp och finess. Och sedan hålla den i så stor del av 60 minuter som möjligt.
Kommentera