1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581369 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1098079

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Finns egentligen ingenting att tillägga, men likförbannat måste man ju skriva av sig en smula frustration en dag som denna. Stängde av hjärnan i samma ögonblick som slutsignalen gick och blockerade varje tanke på det jag nyss bevittnat. Det höll till i morse. Vaknade i ren och skär ångest, samt rodnandes över mig själv och det lag som just för tillfället fått mandat att besudla klubbens färger.

För så här är det: Det finns inga ursäkter för vad som presterades i går. Inga alls. Det var ett hån, Inte bara mot den klubb man representerar eller dess supportrar, utan mot hela sporten som sådan. Ett hån.

Det snackas om att vi måste ha nya backar. Visst, visst. Men det är inte usla backars fel att laget ställer upp i en passiv box när motståndarna fått pucken under kontroll i offensiv zon. Eller att man släpper hela jämrans mittzon så att SSK (betong-SSK!!!1) kan ta fart från egen blå och flyga in i zonen med 'försvarande' spelare som fastfrusna koner.
Inte heller är det backarnas fel att 'offensiven' utgörs av en pervers form av leken 'försten över röd lägger pucken i rundeln' - givetvis med övriga forwards jagandes lika aggressivt och framgångsrikt som en Kristina Lugn på nedåttjack.

Nä. Fy faen. Folk snackar om Timrås 'stundande kris' med alla utgående kontrakt. En dag som denna känns det snarare som en frälsning. Jag vill se spelare med klass på isen. Och då menar jag inte nödvändigtvis hockeyskills-mässigt. Klass. Tänker inte droppa några namn, men ett par spelares agerande fick mig att känna avsmak. Så jävla patetiskt. Ett renodlat brunkargäng med en tiondel av Timrås lönekostnad hade presterat mer och bättre än det Timrå mäktade med i går.

Challe får också ta på sig ett par skopor av det bruna. Nog fan har hans direktiv ett par fingrar med i anledningen till att man inleder så oerhört korkat/fegt/menlöst/patetiskt avvaktande som man gör. Mot - jag säger det igen - SSK på bortaplan. Och så säger han själv, inte utan förvåning, att Timrå endast har en seger i Scaniarinken under hans ledning. Nähä?

Slutligen: hockey är en skitsport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09

Bragd-Birger: Jag har en sak på önskelistan, en hård julklapp. En så kallad Manderville2. Minns ni den mannens engagemang och jävlaranamma. Han eldade upp både sig själv och övriga i laget. När det gick tungt för Timrå och huvudena hängde klev han runt i båset och slog på medspelarnas benskydd. Ingen skulle komma undan utan att göra sitt bästa varje gång. Det såg han till alldeles själv. Det måste väl finnas en Transatlant med samma GO i att värva. Vi har plats för två! I går skulle alla killar utom Backlund behövt detta. Att får höra -SKÄRP ER! från en kille i laget tar mycket bättre än sedvanligt Challe-gnäll.

Minns ni kära klubbledning? Jag minns minsann!

Kommentera

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Allt är svart...

Så dåligt som det var igår får det bara inte vara. Jag mådde f-n illa efter matchen. För att kunna somna var jag tvungen att städa så att tankarna skingrades, fy f-n.

Jag tror säkert att alla gör sitt bästa, men vad är det som går fel ? Först mot Djurgården, och nu mot SSK. Något är galet, vad det är vet inte jag.

Nä, jag mår illa fortfarande. Får väl städa åt grannen ikväll.

Bra blogginlägg av JH.

Allt är svart...
Kommentera