1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1099334

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Mackelito: Klart att linkan ska sparkas oro i truppen hela tiden och inga kontrakt klart med spelare som går ut tex J. Andersson Tenkrat Pyöräle Pääjärvi Hynning. Inga värvningar kontakter klarar Sundsvalls hockey linkan av det har "pajasen" bevisat i sex månader med att sitta på arslet och flina åt supportrar och media och inte bry sig ett skit. ALLA ANDRA FÖRSTÄRKER UTOM S-VALLSBON LINKAN klart att många drar efter den här säong när man ser att inte klubben värvar eller satsar på att bli bättre. Var det inte topp fyra som var målet TOK SNÅL T.JOHANSSON ha ha blir inte lika lätt att lura sponsorer supportrar nästa gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Modano: Å vad vet du vad som pågår i kulisserna? "ALLA ANDRA FÖRSTÄRKER"... Jösses. Vilka anmärkningsvärda förstärkningar har gjorts???
Sitt i båten och var lite cool istället. Hur högt blodtryck har du? Tänk på det du.

Jag sätter i.o.f.s mycket punkter... Men du du e duktig du för du grejar det med en endaste...

FORZA TIK alltid, alltid...
Kommentera

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
jag tror mycket väl det lag vi har nu har stor chans att gå till slutspel och där kan ju vad som helst hända, men jag tror jag talar för dom flesta när jag säger att nyförvärv vill vi se för att få jämnare resultat och inte som det är nu med kanonmatcher blandade med plattmatcher ? så klart vi skulle haft in rutinerade backar som inte blir stelna ibland och agerar koner, och så klart en första center då tom antagligen stannar i dallas.
men kan verkligen inte hålla med om våra sportchefer sitter och rullar tummarna hela dagarna som vissa här inne verkar tro?
Så tänk på blodtrycket ! sätt er ned och ta ett glas med mjölk så kommer det nog några nya namn snart =)

Alltid Rött, Alltid Rätt !
Kommentera