1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581695 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1101010

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Pengarna som försvann...

Timrå IK säger att dom har 10 miljoner i eget kapital, ivarje fall sa man det för några månader sedan. Jag tror att detta möjligtvis gällde för ett halvår sedan om ens då...

De pengar man har/hade i eget kapital vart och hur är/var dom placerade?
Med Timrå IK ledningens snålhet så lär dom ju inte sitta på en vanlig bankbok, utan dessa pengar är säkert hos någon förvaltare med löften om en fantastisk avkastning...
Och alla vet ju hur börserna runt om i världen har gått samt hur alla råvaror, fastigheter m.m. sjunkit i värde. Kan det vara så att Timrå IK har spekulerat bort den kassa man en gång hade på börsen, fonder, värdepapper etc.
Hade man inte råd med Hedströms lön var det därför han fick gå?

Man har sparat in ca: 500.000kr i månaden i lönekostnader efter att Mäkiaho och Hedström försvann samt med Styf på försäkringsbidrag (om dom nu har betalat försäkringspremien).

Vart är dom nya spelarna? Varför ringer man runt till sponsorerna och vill ha öronmärkta pengar till spelarköp under pågående säsong? Skall vi köpa lös några riktiga klasspelare alá NHL eller vad är det som händer/inte händer.

Jag tror att kassan är tom i Timrå, och det är därför Challe får fortsätta som tränare, man har inte råd med dubbla löner.

Blir det inga värvningar nu så är nog kassan tom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
RED DEVILS: Ditt inlägg om eget kapital och försäkring visar bara att du inte förstår dig på ekonomi. Ta en enkel kurs och lär dig att eget kapital inte nödvändigtvis är samma som 10 millar på kontot. Försäkring av denna typ har karenstid, vet du hur lång den är? Förmodligen inte, därför tagga ner lite grand.
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
RED DEVILS: Det är många som undrar vart pengarna tagit vägen. Det borde avhandlas i en speciell tråd tycker jag.
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
RED DEVILS: Bla bla bla...
Kommentera