1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581696 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1101663

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
RED DEVILS: Ditt inlägg om eget kapital och försäkring visar bara att du inte förstår dig på ekonomi. Ta en enkel kurs och lär dig att eget kapital inte nödvändigtvis är samma som 10 millar på kontot. Försäkring av denna typ har karenstid, vet du hur lång den är? Förmodligen inte, därför tagga ner lite grand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
John K: Tack för upplysningen...
Eftersom jag inte kan något om ekonomi så tog jag en snabbkurs. Karenstiden på försäkringarna är ju mindre än en hel säsong ivarje fall annars skulle man väl inte teckan en försäkring. Jag skulle gissa att den ligger på en eller ett par månader, vad tror du? Sedan så borde det väl vara som med alla andra arbetande människor att man sjukskriver sig och försäkringskassan går in efter 2 veckor med ett visst bidrag och timrå fyller på till full lön, men det är bara vad jag drömmer om för jag har ingen aning om det heller.

Men resultatet efter min ekonomikurs kommer här:
Eget kapital är skillnaden mellan en organisations tillgångar och skulder i redovisningen, det vill säga företagets bokföring. Eget kapital är därmed det kapital som kan sägas utgöra ett bolags eller en förenings egna medel.

Och precis som jag skrev så behöver det inte vara 10miljoner på ett konto, det får man nog anse höra till ovanligheten, det kan istället vara värden i fastigheter, aktier, optioner, m.m. Vart Timrås 10miljoner är det tror jag ingen av oss vet, men jag hoppas att dom själva vet och att ryktet med förskingring och blåsning är helt felaktiga. Men allt är ju möjligt kolla hur det gick för Luleå och OBOL, och nu senast med miljard svindlaren i USA som tidigare var NASDAQ chef. Varför skulle inte Timrå IK ha kunnat blivit lurade på en bra placering när snart hela världen är blåsta på sina pengar???

Men det är klart du har väl dina kontanter i madrassen.
Själv så är jag en ganska aktiv daytrader.
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
John K: Hmm, det inlägget var för 2dgr sedan, så han har nog redan taggat ner... gör detsamma du också!
Kommentera