1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581887 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1106454

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2009-01-03
Det luktar börjar lukta bajs ur processorn bara man slår in www.hockeysnack.com i den lånade datorns adressfält så jag orkar inte läsa ikapp all latrin som tömts under dagen. Efter att ha njutit av småkronorna orkar jag i alla fall kommentera dagens besök i Ängelholm för den som orkar läsa.

För det första, fin hall, bra drag på hemmapubliken. Vi var kanske 35 Timråiter på bortastå vilket är 33 fler än vad LHC hade hos oss i mellandagen. Kaffet gott, matchprogrammet snyggt.

För det andra - matchen. Det var små marginaler om avgjorde men sista tio i tredje såg för taskigt ut. Nu rycktes tredje sönder av utvisningarna på oss men förutom den på Skogs tycker jag de var klockrena. Helt omöjligt att få några linjer i spelet framåt. Och i egen zon blir det hönsgård alldeles för ofta. våga lätta ut i mittzon lite oftare istället för att vända hemåt och försöka ta något slags burskydd direkt efter att ha erövrat pucken när det fortfarande svärmar av motståndare. Sen - Backlund har varit bra på många sätt i år men med klubban är han en katastrof. Det händer något konstigt varje match och jag tycker han snittar 30/70 i förbättra/försämra läget för medspelarna när han går bakom kassen och "hjälper till" att stoppa puck. Det måste gå att förbättra.

Bra idag tyckte jag var tekningarna, där har vi haft svårt hela säsongen men idag måste vi varit plus.

Till skillnad från många så har jag inga problem med kampinsatsen, det var inte där vi förlorade idag. Hade Hynning (?) fått slag på pucken när de kom två mot en minuten före RBK-målet hade vi varit jävligt happy.

Sen får vi se var det tar vägen. Rysare mot Modo som måste varit bra om de tog FBK. Än har jag inte gett upp bottenstriden. Vi kan bli åtta än. Sen, inte har vi en SM-vinnare direkt, men hellre gå in i nästa år utslagna i kvarten än med avstamp från plats 9-12.

Det är en jobbig säsong men vi ser faktiskt inte döden i vitögat som förening. Många som skriver här får för lite sex, det är uppenbart.
Kommentera