1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582360 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1108047

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
Wesse1: å ja e ledsen att säga att detta blir en flopp, inte många poäng kommer från denna herre kan ja lova
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
keni: Så du spår? =) står det i kaffesumpen?!
Kommentera

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
keni: " å ja e ledsen att säga att detta blir en flopp, inte många poäng kommer från denna herre kan ja lova"

Vem har sagt att han ska göra poäng? har Linkan sagt de? Nej.
Vi har tillräkligt med poäng görare Tenki,Pyrret,Wandell,Timo,Lehtonen etc.
Nate ska tillföra andra saker KÄNSLOR, lite jävla attityd! han är en power forward, ingen stjärna!
Kommentera

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
Själv har jag så låga förväntningar på den här italienskkanadicken att han nästan inte kan floppa. En hired gun som får hoppa in ett par veckor medan skadade forwards rehabiliteras. Precis så är det väl den här värvningen ska bestraktas?

Förhoppningsvis kan han bidra med hårt jobb och inte sänka den kedja han spelar i. Kommer han upp i något som liknar Oscar Sundh-nivå är jag nöjd.

Annars hoppas jag betydligt mer på the heavy shit som rimligen måste trilla in inom kort. Dvs den beryktade centern och den lika beryktade backen. De namn som droppats och som bevisligen också jobbats på hintar ju att det inte är något fel på ribbläggningen. Men en kamp mot klockan är det. Utan såväl Bogg som Erik är den redan svaga centersidan nu hopplöst tunn.
Kommentera

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
keni: Flopp? hur i h-e kan en en relativt okänd kanadensare utan förväntningar på sig - annat än att han i första hand ska täcka upp för att vi har långtidsskador på forwards - med try-out kontrakt i en månad bli en "flopp"?
Vad förväntar du dig och vad tror du TIK förväntar sig? Du vet väl inte ens hur man defenierar ordet "flopp"..... blir så less på alla neggare :-P
Kommentera

Sv: Kanadensisk center klar för Timrå
keni: Om han får mer gjort på isen än Sundh är det en flipp och inte nån flopp. Och med mer gjort på isen så menar jag inte mål och assist, utan allt annat som en sån här spelare ska göra för att lyfta laget. Sedan skulle ja inte bli förvånad om han gör mer assist och mål än Sundh i alla fall.

Det hade vart stöddigare och kuligare av dig att såga en stjärnvärvning (som man förhoppningsvis gör nu snart) på samma sätt. Får du rätt på en sån chansning så hade vi iaf inte skrattat åt dig här.
Kommentera