1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109293

Sv: Apropå nånting...
andyo: Har du inte upplevt den känslan av hjälplöshet förut så är det bara att vänja sig. Om du har den rätta passionen vill säga. Att acceptera eller inte har inget med saken att göra. Det bara är så.

Du kan ge dig fan på att supportrar till Gnaget, Änglarna eller FC Barcelona känner detsamma med jämna mellanrum. Det är bara det att referenspunkterna är olika.

Barca-supportrar känner ångest om de blir 2:a i La-liga och supportrar till Älgarna är glada för att de gick upp i 2:an i fotboll....

"Så talar en sann Giffare" är bara ett bevis för att du int` begrip...

Så talar en sann supporter! Oavsett lag eller sport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ian: Jag är väl beredd att hålla med dig med en del. Men en Barca-sup blir mer förbannad om man blir 2:a än en GIFare om GIF åker ur Allsvenskan. Att man har större risk än nått annat lag i serien att åka ur Allsvenskan vet nästan alla GIFare om och en viss acceptans finns i det, att komma tvåa i serien finns inte på kartan för en barca-sup. Liknande skillnader finns ju i gnagare, änglar etc vars klubb inte har samma tillstånd som GIF. Sen får du säga vad du vill.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Som slutkläm vill jag bara säga att jag inte skrev mitt inlägg för att hamna i polemik med någon från Söråker som spelar på GIF-förluster...

Jag skrev det för att ge mitt stöd till mina supporterkollegor som håller mest på Timrå och hoppas att ni ger järnet för laget även i motgång!

Jag håller som sagt alla tummar för en vinst mot DIF imorgon!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tänkte bara medela at nubben syndes till i kinarp igår.
vad han hade där att göra har jag ingenaning om.
men antar väl att han granskade vår kära MPS.
Kommentera