1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582079 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109309

Sv: Apropå nånting...
Ian: Jag är väl beredd att hålla med dig med en del. Men en Barca-sup blir mer förbannad om man blir 2:a än en GIFare om GIF åker ur Allsvenskan. Att man har större risk än nått annat lag i serien att åka ur Allsvenskan vet nästan alla GIFare om och en viss acceptans finns i det, att komma tvåa i serien finns inte på kartan för en barca-sup. Liknande skillnader finns ju i gnagare, änglar etc vars klubb inte har samma tillstånd som GIF. Sen får du säga vad du vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
andyo: Suck! Den enda "acceptans" du kan finna hos Giffare är att vi fortsätter att vara Giffare även om det går dåligt.

Uppenbarligen gäller inte detsamma för ditt förhållande till TIK??? Jag tror verkligen inte att detta gäller för "90% av dem som skriver på denna sida" som du påstår. Stämmer det du påstår är Timrås hockeylag i en mycket sämre situation än vad tabellen visar.

Skulle egentligen vilja fråga var din gräns för "acceptans" ligger när det gäller Timrå och hur du förklarar varför du slutar vara supporter när de underskrider din "acceptans". Jag avstår dock då jag avslutar diskussionen med dig för min del här och nu.

Du har ingen aning om vad supporterskap handlar om. Jag hoppas för Timrås skull att riktiga TIK-supportrar tänker annorlunda och kanske kan förklara för dig här på hockeysnack.

God kväll!
Kommentera