1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582108 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109325

Sv: Apropå nånting...
andyo: Suck! Den enda "acceptans" du kan finna hos Giffare är att vi fortsätter att vara Giffare även om det går dåligt.

Uppenbarligen gäller inte detsamma för ditt förhållande till TIK??? Jag tror verkligen inte att detta gäller för "90% av dem som skriver på denna sida" som du påstår. Stämmer det du påstår är Timrås hockeylag i en mycket sämre situation än vad tabellen visar.

Skulle egentligen vilja fråga var din gräns för "acceptans" ligger när det gäller Timrå och hur du förklarar varför du slutar vara supporter när de underskrider din "acceptans". Jag avstår dock då jag avslutar diskussionen med dig för min del här och nu.

Du har ingen aning om vad supporterskap handlar om. Jag hoppas för Timrås skull att riktiga TIK-supportrar tänker annorlunda och kanske kan förklara för dig här på hockeysnack.

God kväll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ian: Om jag säger så här då; Om Giffarna hade haft liknande facit i Allsvenskan som Timrå IK hade i elitserien under 2000-talet, så hade man haft fruktansvärt mycket mer fans, inte 90% men en bit över 50% i alla fall, det är jag säker på. Och det är just det att Giffarna har så pass mycket supportar, trots att lagets framgångar uteblivit enligt mig iaf, som jag tycker är imponerande.

Jag kommer inte byta lag om Timrå åker ur serien, jag kommer följa laget ganska mycket ändå. Men frågan är om jag köper nytt säsongskort. Jag är en av dom få ungdomar som hängt kvar sen den gamla goda 716-tiden, där alla från 7-16 år fick mycket billigare ståplatsbiljett än andra. Man spelade i allsvenskan. Alla jag kände i samma ålder gick på hockey då. Nu är det mindre än 5% kvar, trots klubbens framgångar.

Min gräns för acceptans går nog ungefär där de som bestämmer i klubben missköter sig jobb på ett sånt otroligt oförsvarligt sätt under en viss tid som får förödande konsekvenser för klubben. Kriterier och riktlinjer för just detta har jag svårt att bestämma. Men den dagen jag känner mig "tvingad", för att inte känna mig som en svikare, att heja på ett lag som inte har någon utvecklande framtid utan bara en anrik historia bakom sig, då lägger nog jag ner mitt intresse. Förhoppningsvis dröjer den dagen.

Och för mig har tyvärr inte GIF någon framtid utan bara en historia. En historia som också tyvärr ser tragisk ut. Det har dock inte ett dugg med att göra att jag inte stödjer dom. Änglarna satte tidigt sina spår i mig.

Men näe.. jag kan nog inte det här med vad supporterskap handlar om. Jag känner mig helt vilse nu. Jag kanske ska gå på en GIF-match.
Kommentera