1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583730 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109805

Sv: Vem är den bästa speakern?
John K: "Roger är outstanding i Sverige när det gäller presentationen i Line upen. Värt halva entréavgiften."

(suckar stort) ...Oj oj, vilka fina ord du levererar... ...skulle önska att man fick en ärlig chans att infria förväntningarna bara...

Varje hemmamatch SKALL ha en så bra inramning som bara går att åstadkomma och varje spelare som presterat sig fram till att få några sekunders ära, belysning, presentation samt slutligen publikens jubel...

...ja, dom förtjänar sannerligen INTE det antiklimax som ramade in kvällens fight i E.ON Arena.

Jag sätter stor stolthet i att få deltaga på mitt lilla vis och min strävan är att alltid prestera mitt yttersta för att kunna ge den information som skall framföras mellan domare, spelare och framförallt ni i publiken.

I detta jobb ligger bl.a Line up's-presentationen som i kväll gick allt annat än korrekt till och detta p.g.a ett inlämnat papper till mig som alltid annars stämmer men som just ikväll visade sig vara lika aktuellt som en röd-mjölk ifrån November.

Den första-line som var inprickad var över huvud taget inte på isen visade det sig utan backarna ifrån andra + kedjan ifrån tredje.

...så slutligen frågar jag dig John K...
- Blev jag skyldig publiken halva entrépengen tillbaks nu eller gäller det bara dig personligen? ;-)

Jag LIDER med de spelare som förtjänat en bättre start på denna match men kan bara konstatera att jag omöjligt kan vara bättre än de förutsättningar som ges mig. Att bli buad samt visslad åt rör mig däremot inte i ryggen eftersom det hör till att skjuta budbäraren. Dock återigen så är det synd att de lirare som är inne ej får de applåder samt jubel som de förtjänar.

Fick tillfälle att i samband med Styfs utvisning få gå dit och be om ursäkt och även om han garvade och konstaterade att det inte var ett rätt så stör det mig nå't så in i h---ete att detta över huvud taget ägt rum.

Jag skall personligen försöka kolla att "rätt" killar är inne mot den information som getts mig i fortsättningen eftersom jag EJ vill vara med om detta igen, för grabbarnas skull.

Svarskommentarer

Sv: Vem är den bästa speakern?
pratarn: får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på line up:en åh du presenterade nr 35 Kimmo Kapanen.. galet! =)

Sv: Vem är den bästa speakern?
pratarn: Måste också få säga att du är en grymm speaker och spec då på lineup, riktigt jäkla duktig !!!!

Sv: Vem är den bästa speakern?
pratarn: Jag röstade på dig. Är vi bästisar nu? :)

Sv: Vem är den bästa speakern?

pratarn: Du ska apselut suga åt dig all cred(fast det borde vara fler som givit dig den). Har tänkt på det där med speakers i ES och kommit fram till att det läggs alldeles för lite energi på att få fram den rätta. Oftast är det någon gammal stofil med noll känsla för sitt uppdrag som hackar sig fram på norrlänska eller dalmasiska eller någon annan dialekt.

Fortsätt så...


Sv: Vem är den bästa speakern?
pratarn: Ingen fara, Du hade nog huvvet fullt med OLW :)