1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1111544

Sv: Nu händer det saker
Förstår inte varför vissa gråter över artiklar om spelarlöner. Det visar bara hur det verkligen ligger till och hur det har blivit. Att lilla TIK inte kan vara med och slåss om de stora namnen måste väl vara ganska så klart nu. Linkan har varken förmågan eller pengarna att locka hit något stort.

Sedan var det en klok och duktig expert som för något år sedan ville att månadslönerna skulle stå klart och tydligt bak på ryggen med tanke på alla knepiga och dyra värvningar i förhållande till spelarnas kvalitet. Det var givetvis mer skämt än allvar, men det ligger mycket i det och den debatt som pågick angående de växande spelarlönerna i elitserien.

Jag är väldigt orolig inför framtiden. Linkan bör ju komma igång med att förlänga lite kontrakt nu tycker man. Han kan ju börja prata med Bagarn som ska ha ett väldigt bra kontrakt! Därefter Tenkrat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu händer det saker
Skarin: Lägger man ner artistskatten så kan vi ju säga adjö till Tenkrat. Han har väl i närheten av Hedström-lön fast då på artistkontrakt. Att betala ut den lönen med full skatt blir rätt dyrt. Undrar om Pärssinen orkar med en till säsong? Eller lägger han rören på hyllan då alla polarna drar? Vi känns just nu kallare än Luleå på spelarmarknaden.
Kommentera

Sv: Nu händer det saker
Skarin: Om det inte finns några Oscar Sundhs därute som kan slå igenom och jobba hårt känns det som att våran trupp nästa år kommer bestå av väldigt mycket finnar.

Jonas Nordquist har kontrakt även nästa år, men värvar VF Bagarn så kan han väl omöjligt stanna kvar?
Kommentera