1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1114158

Sv: Silly Season 09/10
Hmm!
Va kuligt att få lägga lite bränsle på elden nån gång!

Dock så måste jag kommentera vissa av inäggen som kommit efter mitt inlägg tidigare.

"Många spelare har uttryckt önskemål att lämna Timrå"
Kopulerande tjurfekalier! vill jag säga!

Alla spelare... Jag säger ALLA spelare som har ett utgående kontrakt är öppen för förlsag. Annars sitter dom inte i någon förhandlingsposition gentemot någon. Inte hos sin nuvarande klubb eller någon annan.
99 av 100 ES-spelare har som målsättning att komma till NHL. De yngre spelarna kan säkert tänka sig en tripp västerut och prova att kliva in via AHL, men knappast de som är 28-30 åriga, etablerade klasspelare som kan förhandla fram fina kontrakt i ES. Men kan du förhandla fram ett bra kontrakt med en ES-klubb så lär du kunna göra det med en annan också.
Ingen av våra spelare, i dag, har den dignitetetn att dom kan få ett avtal typ Hlavac/LHC... Byter dom klubb inom ES är det pga ren girighet och en relativt blygsam löneökning. En spelare väl inte dummare än att han ser Riku Hahls platta fall. Från toppspelare i TIK till en dussinspelare i VF. Hahl är myyyyycket längre från NHL/KHL i dag än han var den 18/1 förra året.
Sen finns det såklart rena hockeyhoror som tror att dom kan skära guld i en sk storklubb.... Men låt dom försöka då! Jag tror inte dopm är så många.

"Våra sportchefer har inte visat så mycket för att inge förtroende"
Och vem fan skulle kunna skapa förtroende på TIK:s hockeysnack.

Möjligen den som raggar upp Owechkin mitt under säsongen. In med en back av Lidas-klass och sparka Backe till förmån för Åkerlund åsså tar vi in Kipper som andremålis.
Jag lovar!
Den sportchef finns inte som skulle kunna skapa förnöjsamhet på detta forum.
Herrejösses! Här sitter ju skribenter och länkar till varenda spelare på eliteprospects som finns ledig!

Wandell är väl en lyckad värvning.
Vem tycker att Lehtonen är en dålig headhunting?
Bogg tycker jag var en suverän handplockning. Vi sökte en rutinerad center... och fick... en rutinerad center.
Jag gillade vad jag såg av Sonnenberg i lördags.
Nate DiCaz kanske kan få skaka italientempot ur benen inna vi dömer honom.
Sen är det bara att konstatera. Ett desperat VF, HV, FBK har en större plånbok än ett desperat Timrå. Blir det ekonomisk dragkamp mitt i säsongen så förlorar vi den... Så är det bara.

Men som sagt.
Ni som brukar skriva att ni älskar det har laget, men inte har ett uns lojalitet och knappast har en enda positiv sak att säga om dagens lag.
Varför är ni oroliga?
Det finns väl inget att förlora egentligen.
Då kan det ju egentligen bara bli bättre.

Det har låtit, exakt, likadant varje säsong.
Nubben blev till o med anklagad för att ha åkt på supresa när han var på scoutingtripp. Det fanns till och med en tråd på HS som hette "Avgå Nubben"

Nubben som, så här i efterhand, anses vara messias själv... Han kom hem med Machulda den gången.. Klockrent! Han är säkert ledig för spel, Synd bara att han knappast kan ta oss till säker mark på ett byte.
Minns Anti Jokela, Philippe De Rouville, Mika Oksa, Igor Matuschkin, Karl Johan Johansson, Blake Sloan och för all del...Allas vår älskling, Jesper Jäger...
Alla dom var väl hitplockade av Messias Norberg eller????

Lall on kamrater!

Jag håller på våra grabbar och är övertygad om att Linkan o Robban gör vad som står i deras makt för att bygga ett bra lag till nästa säsong.
Och denna diskussion kommer att blossa upp även nästa år om vi inte ligger topp 4 vill säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Bra inlägg!
Jag är faktiskt inte så orolig inför kommande säsong och dess värvningar. Och om jag skulle ha varit - varför ta den oro'n redan nu?
Vissa av våra stjärnor kommer att lämna men det är ingenting som endast gäller Timrå, alla lag kommer ju att tappa till NHL, KHL o.s.v.

Dock tycker jag det är roligt att kolla upp lite spelar-alternativ, om vissa av de det snackas om lämnar, men det är mest mitt eget personliga intresse.

Vad gäller Nubben så håller jag fortfarande honom som en av Sveriges absolut bästa sportchefer och det är INTE för att vara anti mot Timrå. Jag tycker bara att han är fantastiskt handlingskraftig och duktig på att hitta lösningar.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken:
Gör som alla andra härinne och sällar mig till hyllningskören. För visst är det som du säger, åtminstone tror jag att det är din andemening; dvs att distans och nyansering saknas här på HS. Tror många av oss dessutom har en något felaktig uppfattning om våra roller som supportrar och tron att HS skulle vara en direktkälla rakt in i Timrå IK:s innersta dit all information oavkortat kommer först, den tanken är ju befängd. Självklart ageras det en hel massa inom TIK som vi här inte har en j-a susning om!

Dock skall ris ges när ris förtjänas och våra sportchefer HAR hittills varit lama i sitt agerande, både inför och under säsong. Detta sagt utan jämförelse med vår tidigare men framförallt utan att bli bländad av de två senaste segrarna och den återvunna slutspelsplatsen!

Det är knappast fast mark vi är på ännu och nåt är skevt inom Timrå IK, det är jag övertygad om. TJ är INTE rätt man på rätt plats! TIK har agerat på sistone men min uppfattning är att det är lite väl sent. Det viktigaste av allt är dock att man inte stärkt upp backsidan och tydligen inte har för avsikt att göra så heller. Det är enligt min åsikt tjänstefel och det står jag för. Hur mycket jag än älskar TIK och tro mig, det är närmast gränslöst! TIK älskar man inte för framgångarna...TIK är man utvald att älska, man har inget val.

I nöd och lust.....TIMRÅ IK!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: ja vad kan man sägga efter ett sådant underbart tal ?? finner inga ord bara att instämma och grattulera till ett av dom bästa talen jag har läst här på hs grattis jag instämmer helt och hållet :D

det är så man känner sig upprymd och till freds med vad vi ha i timrå,

och ja messias kanske kommer till baka en vacker dag men om inte så lyckönskar vi han i framtiden :D för det han med övriga ingen nämnd eller glömd i timrå är för oss evigt tacksamt

Timrå Ik i alla väder :D
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Ja det där var riktigt bra skrivet. Stämmer väldigt bra o jag håller med.

Du är en stor supporter men det tror jag faktiskt nästan alla härinne är ( Jag är inte100% säker) men det kanske tar sig olika uttryck ibland. Både på gott o ont.

Det man kan säga är att det negativa, tyvärr allt som oftast, tar överhanden. Men både det positiva inläggen o de negativa, tyder iallafall i mina ögon, på ett ruggigt engagemang där INGEN vill att det ska gå dåligt.
Sen att vissa skiter på sig då nån råkar fisa på fel ställe det kanske man får köpa, vad vet jag?

Hursomhelst, precis som du själv säger, så kommer denna diskussion att blossa upp nästa år också. O nästa O nästa.........

Som sagt supportrarnas engagemang är det inget fel på men det kanske riktas ibland åt fel håll när det går tungt?
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Du är en riktigt bra TIK supporter, riktigt bra skrivet.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Usch va jobbigt att nån skriver så..........sant ;-)
....vad ska vi nu gnabba om? det kommer att bli stiltje på hockeysnack
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: *apploderar* Right on!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Det är bara att bocka ödmjukt! Jävligt bra talat!!!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Klockrent och förbannat bra inlägg...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken:Vilket bra inlägg,håller med om allt.Aslet var ingen messias.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Går inget att än att hålla mig dig.. Utmärkt inlägg
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Håller med Lemmy. En klockren analys av diskussionerna här på forumet.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Janken: Bästa inlägget sen jag reggade mig i HS.
Kommentera