1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581664 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1115446

Sv: Timrå IK - Brynäs 2009-01-22
Klacken var underbar ikväll också kunde man höra på tvn!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs 2009-01-22
Förutom Timrås underbara uppvisning - jag har fanimej gåshud fortfarande - finns det som bekant fler glädjeämnen denna afton.

Schellet - Snippan 5-0. Hoho. Fantastisk målvaktsvärvning där. Kittla era skadeglädjesnerver och läs lite på deras forum. Såväl här på hockeysnack som deras officiella. Sällan har ett ångestvrål uttryckts med så många bokstäver.

Rumpan Boys - Bremberg IF 1-2. Visst, det flåsar en smula obehagligt därnerifrån, men...hoho, igen. Frölundaitisk smärta är min njutning.

Trist dock att SSK inte mäktade med en trea mot The Kickers. Trots manifestation och allt. Måhända var det förbryllande för spelarna att plötsligt ha en massa folk som hejade på runtomkring.

Annars: en afton i glädjens tecken. Eller, nä: lyckans! Skiter i att jag har en jävla massa feber och borde sova. Nu ska jag sänka ytterligare en whiskypinne och porrsurfa (läs: modolidforumsurfa) allt vad bredbandet håller.
Gutår!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2009-01-22
Jag är tårögd. Vilken match! Helt fantastiskt!

Underbar intervju med Challe på Canal+. Nu förstår jag verkligen hur mycket kanadensarna har betytt för laget. Det har tydligen blivit en helt annan stämning i omklädningsrumet sedan deras tillträde.
Skulle tror att det är den tidigare dåliga stämningen som gjort att det gått dåligt. När vi nu fått in två stämningshöjare i laget så hoppas jag att båda nu får stanna. Det verkar ju vara precis sånna typer vi behöver.
Sen är det ju inte fel att Sonnenberg är underbar på isen också.

Som det är nu har vi 4 riktigt starka kedjor. Tänk Hynning på det här. Men vart ska Bogg få plats? Pyörälä borde fortsätta som center.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2009-01-22
Yellowcard:
Lika mycket som Markström är Brynäs just nu, lika mycket verkar Modo sakna en målvakt. Och det kan bli vår smala lycka när det drar ihop sig till kampen om sista slutspelsplatsen.

Van Fjantig, vilken ärketönt. :))
Kommentera