1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1115756

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
mikenomad: Om du inte visste det så söker Nyström med ljus o lyckta efter allt som är negativt för Timrå. Sedan så försökar han konsekvent flytta över det dåliga så att det överglänser det eventuellt positiva, om det nu finns något? Den kalrn är så djupt in i själen negativ till allt vad Timrå heter så för mig är han fullkomligt opålitlig.
Det han skrev den här gången har han säkert fått påbackning av ledningen att göra. Läser man artikeln med lite tanke bakom så kommer man underfund om att den var riktigt jobbig att skriva.
Förhoppningsvis så har han mer jobbiga artiklar framför sig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Det här med journalistiska timråhatare är nästan lite gulligt. Söker man på ordet 'kvalserien!!1' i den här gästboken kraschar datorn av överhettning. Men när en journalist skriver samma sak är det ett uttryck för personligt hat mot klubben. Haha, eller nåt.

Ros, Nyström och allt vad dom heter skriver vad dom tycker. Oftast utan någon större tankemöda eller ansträngning som grund. Å andra sidan: det är hyfsat stor skillnad på att sitta på en lokaltidning och fokusera på ett lag och att ha som uppdrag att täcka hockeysverige och ständigt leverera allmänintressanta texter.
Dessutom, det är inte för den initierade supportern dom skriver. Nu för tiden behöver man inte sitta och ringa en telefonsvarare för att höra ställningen i halvtid. Man kan se alla matcher, läsa statistik, analyser på sisådär femton olika ställen, kommentarer från hemma-/bortasupportrar...osv. Hur fan skulle en journalist på riksmedia kunna lägga ner samma tid och engagemang på varje enskilt lag?

Slappna av en smula. Jisses.
Kommentera

Sv: Whoooohooooo! Let's empty the tank!
Dunc: Konspiratoriskt skitsnack det du skriver.
Kommentera