1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581653 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1120359

Sv: Modo - Timrå IK 2009-01-29
När Modofans man gillar, ok en sanning med liiite modifikation, skriver följande så förstår man en gång för alla vilken helvetiskt tung förlust detta var:

"Ambroo: Jo efter halva tredje hade ni full koll på allt. Jag var beredd att skriva ett inlägg och hylla er överlägsenhet, men hockey är en oförutsägbar sport, som tur är i vissa fall."

Skriver Wayne Gresky.

"Rättvisa, typ. Eller egentligen inte, men jag njuter något fruktansvärt. Och jag förstår de Timråiter som lider. I kväll är de bättre, men med skön hjälp från Backlund så vinner vi till slut.

Nästan orgasmiskt skönt."

Skriver Poffa.

"Själv har jag svårt att förstå hur ett lag kan vara så fruktansvärt urusla och utspelade och ändå klara av att ta hem tre poäng. Har laget tränat tillsammans mer än ett fåtal gånger under säsongen, eller tränar man med skygglappar på?"

Skriver Paddan.

"Säger som Ove Molin dom var bättre men vi vann.."

Skriver renen.

God natt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2009-01-29
Har inte orkat läsa ett piss här inne. Men jag fick ett sms av en klok man efter matchen. Det är faktiskt en bra sammanfattning. Så här lyder det:

"Timrå vann matchen. Backlund förlorade den".

Ja, så är det ju. Innerst inne tycker jag synd om Backe. Men som många här redan vet är jag inte direkt förvånad över att han aldrig blev den där målvakten som alla trodde han skulle bli. Backlund är en medelbra elitseriemålvakt. Men det är bara en sak som skiljer sig (ack så viktig sådan!). En medelbra elitseriemålvakt släpper inte in så många tavlor och skitmål som Backe gör. Tyvärr så är det dagens sanning. Och det är sällan statistik ljuger. Förmodligen aldrig.

Men jag är inte bitter. Jag visste detta redan.

Om jag är arg och besviken? Ja så in i helvete!

Den här förlusten kan ha varit skillnaden mellan slutspel eller kvalserien faktiskt. Ingenmansland inräknat.

Satans jävla skit!!!!
Kommentera