1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1122995

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Det beror ju litegrann vad man haft för material att jobba med. Lillkenta var väl helgonförklarad långt innan han fick förmånen att jobba med HV och tog guld med dem. Ett guld som med det spelarmaterialet i praktiken var i hamn redan innan säsongen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

mikenomad skrev:"Det beror ju litegrann vad man haft för material att jobba med. Lillkenta var väl helgonförklarad långt innan han fick förmånen att jobba med HV och tog guld med dem. Ett guld som med det spelarmaterialet i praktiken var i hamn redan innan säsongen...."

Gör du det inte lite lätt för dig själv med ett höftskott här? Frölunda hade väl i år också ett spelarmaterial som i praktiken redan spelat hem guldet innan säsongen började.

Jag skulle nog vilja påstå att det inte finns något svårare uppdrag än att leda ett på papperet starkt HV, FBK, LHC eller Frölunda.

Minst två av de här lagen kommer att missa SM-finalen i år och det duger inte. Så ser den psykiska pressen ut på den som skall hantera dessa självspelande pianon.

Då är det betydligt lättare att bli helgonförklarad just för att man fört ett tämligen anonymt men kanske talangfullt manskap till semifinal.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: "Ett guld som med det spelarmaterialet i praktiken var i hamn redan innan säsongen...."

Isf så skulle ju Malmö vara klar före säsongen att gå upp, men de är ju ytterst tveksamt nu.. Fast dem hade "stjärnor" och pengar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
För att få lite liv i Tre Kronors gästbok går det ju att ta en åktur dit istället.

--------->
Kommentera