1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1124962

Sv: Medlemsmöte 9/2
Olle: hm ligger kanske en del i vad du skriver. Kanske måste man chansa?
det skulle kunna gå bra.

förresten var det en av mina bästa vänner som haft stora alkoholproblem och numera kallar sig en "nykter alkoholist" som sa till mig: "en gång alkoholist, alltid alkoholist"

Jag har inte heller alla fakta i ärendet" Karalahti. man kan väl inte skriva att det är en missad straffspark i öppet mål om man inte har alla fakta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Medlemsmöte 9/2
redline: Hur kan man kalla sej nykter alkoholist? Man kan ju rimligtvis inte vara båda delarna samtidigt, ja menar SÅ LÄNGE MAN ÄR NYKTER ÄR DE JU OMÖJLIGT ATT BLI ALKOHOLIST, däremot är vi alla födda nyktra varav man kanske kunde vända på steken å kalla sej "alkoholiserad nykterist" under en sämre period i livet i stället.
De finns ju tester att tillgå vilka ALLA spelare kunde göra på regelbunden basis så är sånna här problem ur världen. Då får alla samma möjligheter och rättigheter. För mej är de inte var man kommer ifrån som räknas utan åt vilket håll man GÅR
Kommentera

Sv: Medlemsmöte 9/2
redline: Menar bara att det inte skulle vara någon katastrof om det gick fel, det är ju bara att skicka iväg honom igen.

Tycker bara att det förefaller vara en missad straffspark, nu kan det ju faktiskt finnas andra orsaker till att man väljer att inte satsa på honom. Att inte kontraktera honom på enbart ideologisk basis anser jag är korkat, att gå miste om att förstärka backsidan i ett läge där nuvarande uppställning har uppenbara brister och när framtiden tycks dyster, är snudd på tjänstefel.
Kommentera