1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1133362

Sv: Kvartsfinal 1
Olle: Jo menade inte att den är oviktig den där miljonen, utan i jämförelse med lag som tjänar 5-10 miljoner (nu drog jag bara till med nåt eftersom jag inte heller har nån större koll på ekonomin) så är det ju lite. I långa loppet kommer därför den där miljonen kännas som ingenting då alla andra i toppen tjänar så jävla mycket mer - så jag menade. Alla pengar på pluskontot är ju självklart betydande och bra.

Sen om det du säger om resten där håller jag med om, vi får vänta ett bra tag. Tar vi oss tillslutspel kommande åren så är jag nöjd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 1
Yellowcard: Hmm. Wikegård uttalade sig lite om ekonomin (spelarbudgeten) på sin blogg, ursäktar för att jag inte länkar direkt till videon för jag kommer inte ihåg vilken av dom det var, och han talade i termer av att lag som FHC, HV71, FBK och LHC förmodligen hade en budget kring 45 mkr medan Timrå hamnade någonstans i mellan på 35-40 och sedan kom en rad andra lag.

Exakt vilken sanningshalt som finns i det han säger vet jag ju inte men kontentan av det jag menar är bara att man nog får fokusera på att hålla ifrån lag som saik och luleå, snarare än att försöka komma ikapp toppen.

Känns lite vemodigt att måsta vänta på den där arenan i ett par år till, även fast det kanske inte hade varit till våran fördel om den hade stått klar till just denna säsong, i denna lågkonjuktur.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 1
Yellowcard: Både Ortviken och östrand gjorde rekordvinst 2008 trots rådande kris (st) det är ju bra om våra sponsorer i regionen visar sådana resultat och kanske kan vara något att glädjas av angående det ekonomiska snacket.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 1
Yellowcard: Hoppas bara inte spelarna resonerar så. Att vara nöjd över att komma till slutspel, utan fortfarande är riktigt hungriga på att nå långt i slutspelet.
Kommentera