1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1134288

Sv: Kvartsfinal 1
mikenomad: Vi rullar en och ser efter...

Hur ska vi kuna hitta formen och tryggheten som ska ta oss dit då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 1
Ambroo: "Hur ska vi kuna hitta formen och tryggheten som ska ta oss dit då?"

Håller med Mike. När vi nu varken har form eller trygghet så är det bara att falla tillbaka på det enda som talar för oss, dvs att vi har allt att vinna och inget att förlora.

Gå in och kör järnet helt enkelt med "Timråhockey"! När vi spelar den hockeyn så kan vi slå alla. När vi ställer oss på hälarna och försöker kontrollera matcher så kan vi tappa vilken ledning som helst. Vi måste inse att vi inte har materialet för att spela den typen av hockey.

Vi har haft riktiga "battles" två år i rad nu i kvartarna och jag hoppas att alla de som var med plockar fram den känslan nu och jag tror faktiskt att den kommer. Lägg på det Mr Sonny så kanske vi kan se ett sjujävla TIK som skrinnar in på torsdag. Låt vilka som än är dumma nog att välja oss få en riktig läxa i match 1 så kan allt hända därefter. Timrås chans är att vinna första matchen övertygande, då kan "de stora" börja att tvivla.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 1
Ambroo: Form o trygghet? Äh, överskattat o typiskt gråsossesvenskt, typ Svenne Banan. Nä, vi är totalt oberäkneliga Tik o vi kommer feterocka i slutspelet!
Kommentera