1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1134304

Sv: Kvartsfinal 1
Ambroo: Det man hoppas på nu inför slutspelet är att man ska kunna spela ut ordentligt när man nu kan spela helt utan press egentligen. Förhoppningsvis kan kanadensarna höja sig ett snäpp nu också. Målvaktssidan är heller inte det största problemet. Backlund har alltid varit bra i slutspel även om Liv ifjol var ännu bättre. Åkerlund måste nog göra en sjuhelvetes träningsvecka för att peta Backlund efter insatsen ikväll.

Challe har däremot en hel del att fundera över på försvarssidan. De senaste matcherna har DP och RJ varit bästa backar, trots vissa misstag. Skogs klarade inte ens av att leverera idag trots en match helt utan press och bör vara given som 8e back(om nu alla är friska). Vem som ska gå som 7e back står väl mellan DP och Lotvonen där jag nog hellre ser DP på isen i dagsläget faktiskt. Annars är det mest oroande i fösvarsväg Lehtonens spel i egen zon, många misstag och svåra val blir det men där ska man väl inte behöva vara orolig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 1
För att vi över huvud taget ska kunna drömma om en kvartsfinalskräll bör ju till att börja med Moe, Pärssinen och inte minst Styf stå på isen. Am I right or am I wrong? Hur blir det med det, någon som vet?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 1
Frella: Glöm inte Sebben, han går från klarhet till klarhet jämfört med Lotvonen och Persson.
Kommentera