1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1138244

Sv: Kvartsfinal 2009
Har precis kommit hem från Jönköping ! hade hört att det va dålig borta stå där och att man inte behandlades bra, men att det skulle vara så förbannat dåligt kunde jag aldrig föreställa mig ! absolut helt omöjligt att höras bakom plexit, kan inte vifta med flaggor för handikapp läktaren är bakom och idiot vakter/poliser som med våld slängde ut 4av våra supportrar på världens konstigaste grunder, tex att dom hade sagt att deras borta stå är världens sämsta och att dom skulle bygga ny ! :S resan bättrades ju inte direkt på av att vi hade 2idioter från Stockholm med oss på bussen som endast va ute efter bråk då dom kalla alla på bussen för idioter om och om igen och för jävla Fi**or, sen vart dom helst oförstående när vissa tände till, aldrig vart så skönt som när vi dumpa dom i fjollträsk ! matchen är ju inte ens värd att nämna då den va så ruskigt pinsam att skäms, sen gör ju inte saken bättre när man ser mrs.thörnberg slasha och vara allmänt jävlig hela tiden utan konsekvenser, sen att barnrumpan gör hattrick då han ist skulle ha suttit på läktaren är ju bara förjävligt ! nä nu får det vara nog. hoppas det är ett helt nytt TIK på måndag annars blir jag gråtfärdig !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Snelhest131: Tja det ä väl bara att behandla hv supportrarna likadant på
måndag, har dom flagga med sig så släng ut dom ur arenan.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Snelhest131: Måste hålla med dig angående Thörnberg, givetvis ska han vara avstängd fegare spelare finns inte, hoppas ni kommer igen i alla fall.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Snelhest131: Ni skulle lämnat dom i Jerusalem, tåg eller taxi till Sthlm!! Var dom Timråiter? Va fan bråka dom med sina egna fans för? Säkert skansen apor som ville slåss lite, men eftersom fotbollen inte är igång på allvar och skansen missa slutspel då fick det bli Tik bussen....
Kommentera