1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1138328

Sv: Kvartsfinal 2009
Hahl Bundy: Timrå Kan inte vinna mer mot HV så är det bara...
ledsen å säga detta men så är det.

Timrås formationer verkar vilsna. skulle hellre köra juniorer, wandell hynning och tenkrat gör inte ett skit rätt, dom har ingen match vinnare numera, det är helt öppet vem som gör målen. trist trist, och inför nästa sesse försvinner alla haha

vad blir kvar!

ett bottengäng, men thomas johansson sitter säkert
bra att dom spra pengar hahhahaa
pinsam
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
KENI: Ingen verkar hålla med dig! Hur tänkte du egentligen?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
keni: Fan vad less jag blir! Hur rik klubb tror du Timrå IK är? Klart som fan dom gör så gott de kan. Sparar pengar? hur menar du? För att dom ska sänka spelarbudgeten nästa år, just för att det är LÅGKONJUNKTUR, goddammit! Brynäs sänkte sin budget inför denna säsongen iår spelar dom Slutspel, förra året KS! Penga kåta fan, byt lag!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
keni: Vi är inget bottengäng, vi är i slutspel!
Dessutom, jag har varit extremt kritisk till klubbledningen under säsongen, det ska gudarna vet. MEN vi ska också vara tacksamma att vi har en så pass ekonomiskt ansvarstagande ledning!
Alltför många klubbar får problem, eller går till och med i konkurs beroende på en klubbledning som satsar utan att tänka efter - före.

Dessutom, vad menar du med att alla försvinner till nästa säsong? Vad har du för belägg för detta? Vad jag vet så har både MPS och Sonneberg redan förlängt...

TÄNK, innan du skriver!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009

keni: Timrå kan vinna mot HV och kommer säkert göra det redan i morgon. Däremot har vi fortfarande rysligt svårt att få till det på bortaplan. Men som jag sade tidigare, jag tyckte mig se intentioner i gårdagens bortaspel som såg positivt ut. Med det spelet och lite flyt så ska vi kunna störa HV i Kinnarps.

Däremot tycker jag att våra mest tongivande spelare inte varit bra. Jag kräver mer från spelare som Wandell, Pyörälä och Tenkrat, för att nämna några. Om dessa spelare inser att vi spelar kvartsfinal och samtidigt tar fram sin vinnarskalle så kan det här bli bra. HV ser betydligt mänskligare ut i år än förra. Den tyngd som var en av de bidragande orsakerna att HV vann SM-bucklan förra år finns inte i årets upplaga.

Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
keni: Du har inte många rätt idag. Hur mycket förlorade du på spelet igår? Verkar för mycket för din plånbok.

"inför nästa sesse försvinner alla haha"

Jaha spelar det nån roll i såna fall eftersom du sågar dom så mycket?
Sen försvinner inte "alla" som du säkert vet.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
keni: Hur skulle du fira om Timrå IK någon gång vinner SM-guld?

Saftkalas ala Jim Jones?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
keni:
Vilka pengar sparar Timrå, kan du berätta?
Kommentera