1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582973 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1138704

Sv: Kvartsfinal 2009
Mathias: Måste få kommentera Nubben. Vem var det som upptäckte honom och gav han chansen till att utvecklas i en bättre miljö? Har inte då rätt att göra en konkret intresseanmälan och förfrågan kring bra hockeyspelare som är ute på marknaden? Dessutom kan han lika gärna hamna i Modo Hockey. Vi har ingen ensamrätt på Gunno och Sanny bara för att de representerat oss en  gång i tiden. Klart som fan de vore tråkigt om Gunno hamnade i Göteborg. Men vem kan klandra Nubben och Gunno då egentligen? Det går inte att frångå att det är en fantastiskt vacker stad att bo och verka i. Bra betalt och familjevänligt och dessutom går de till slutspel varje år. Det har inget att göra med Timrå IK. Nubben vill ha de bästa spelarna på marknaden i sitt lag. Jag skulle ha agerat exakt likadant om jag vore sportchef i VF. Budar inte du på de bästa spelarna i FM i hopp om att de skall välja dig för att kunna vinna guld?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Uno Gordon: Det är det som kallas empati, dvs. man förstår hur en annan människa tänker, men man behöver inte hålla med ett endaste dugg. Det vanligaste som tydligen du också hyllar är bra jobb med mycket pengar och skit i etiken, men då kallas det att man sympatiserar.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Uno Gordon: Nubben gjorde ett övertramp i värvningen av Hahl.
Han skulle helt enkelt värvat någon annan toppcenter för de pengarna. Men från nu är det helt fritt fram för alla sportchefer att spela med de regler(eller som det är i Sverige ickeregler) som finns.

Värvar Nubben Lethonen är del väl för att han får ett bättre avtal än i Timrå och för att han är en bra spelare... Knappast för att jävlas...

Slutsats: Jag håller med dig!
Kommentera