1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1140974

Åkerlund vs Backe
Det finns inte en chans i helvetet att Backe står ikväll.
Igår hade vi det man bör ha i ett sm slutspel, en målvakt som spikar igen och tar 43 av 44 skott utan att släppa en massa fladdriga returer rakt ut i banan.
Det vore tjänstefel av Challe att byta ut Åkerlund ikväll,tar han allt igen så är vi vidare annars har Backe två matcher på sig att bevisa sin så kallde storhet som målvakt.
Forza Åkerlund
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Åkerlund vs Backe
Då tackar vi Backe för denna säsongen ett klart godkännd insats med tanke på förutsättningarna.
Tror och hoppas att detta var Challes sätt att ge Backlund en sista chans att visa att han kan spika igen en match han också.
Nu får han lämna över förste spaden till Åkerlund som har två matcher på sig att lyckas med att spika igen fullständigt.
Nu tar vi dom på Lördag,forza Timå!!
Kommentera

Sv: Åkerlund vs Backe
kidcox:

jag håller helt med! Det är ju fan en gåta så in i helvete att han plockar in backe in för dagens match....
vet ej om backe har gått ner på challe allt för många ggr nu och har en motiverad hållhake där.. men ska man inte ställa in laget som spelar bäst så är det väl helt jävla onödigt att värva spelare till laget.... då är det väl bara att plocka spelare för att fylla ut laget med massa polare ist för proffersionella idrottsmän.

nä det är inte backe det är fel på.. Det är challe som inte har en susning om vad han gör.... Åk tillbaka till djurgårn där det finns mer polare att kramas med. för det funkar inte så när det gäller slutspelshockey.

0-7 igen? om inte backe utcecklas fortare än challes finna på näsan så kommer detta inte sluta bra.....
Kommentera

Sv: Åkerlund vs Backe
Boorken om målvaktsbytet ikväll:

"Timrå väljer att byta målvakt igen. Ut med Magnus Åkerlund som storspelade i går och in med Johan Backlund. Hur tror du att Challe Berglund tänker?
- Jag misstänkte att han skulle göra så, det skulle jag också ha gjort. Nu har han Åkerlund i absolut högsta självförtroende och genom att inte spela honom sparar han honom i det självförtroendet. Samtidigt så går Johan Backlund, som är den ordinarie förstemålvakten, in nu och vill visa att han är lika bra. Han är mentalt jäkligt triggad i kväll så det tycker jag är ett smart drag."
Kommentera

Sv: Åkerlund vs Backe
kidcox:
Enligt nyheterna står Backlund ikväll. nu jävlar har finnen på näsan blivit så stor så han såg väl inte vem som stod i mål igår! pinsamt agerande om vi inte låter åkerlund släppas in i slutspelet, vore tjänstefel.
Kommentera

Sv: Åkerlund vs Backe
kidcox: så har de väl varit hela året . inte mycket åke har fått stått . trots bra insatser .. enda matchen han varit tveksam är väl mot luleå i sista matchen i grundserien .
Kommentera

Sv: Åkerlund vs Backe
kidcox: Näee håller med omöjligt att han petar Åkerlund.
Kommentera