1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578047 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1144106

Sv: Kvartsfinal 2009
erathoo: Absolut, tror inte Crippe kräver lika hög lön och är i prestation per kapital i min mening bättre än Pyörälä, sedan behöver Timrå lite mera hjärta bland sina spelare och där skulle Crippe bidra med otroligt mycket!

Ska man spara in lite så kan Crippe absolut ses som Pyöräläs ersättare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
lungan: Tragiskt med Pyrre. Varit under hela grundserien kanske den bästa, men nu under denna serie mycket svag. Har redan nu mentalt sett varit i ett annat lag känns det som. Lehtonen har inte heller varit som man hade hoppats. Tenkrat och i viss mån Wandell kom lite på slutet.
Däremot är det bara att buga för spelare som Björn Svensson, Sundh och i viss mån Axelsson som verkligen visat hjärta och höjt sig. Hoppas innerligt att man förlänger med Sundh och Axelsson. Får inte heller glömma Bagarns jättejobb då framförallt i boxplay. Tyvärr är han väl så gott som förlorad antar jag.
Som Lehtonen och Pyrret spelat nu på slutet ska det nog gå att ersätta de. Kommer dock att sakna Lehtonens skott. Hoppas i alla fall man kan behålla Tenkrat. Wandell får väl också ses som förlorad.
Nya spelare? Kontiola, Saarenheimo, Soumenvouri, Jonas Fransson, Sanny Lindström? Helt klart behövs nog två riktiga klasspelare. Framförallt på backsidan och centersidan.Sen är det väl fråga om man har ekonomi till detta. Så länge inte lönetak finns så tar väl de s.k. storlagen dessa klasslirare. Nubbjäveln tar väl speciellt "Tik-spelare".
Känns i alla fall skönt att SAIK slog ut Linköping och visar att pengar inte är allt. Hockeyhjärta väger ofta tyngre. TIK och SAIK känns ganska lika där och bägge med en fantastisk hemmapublik. Så jag både hoppas och tror att spelare känner sig stolta att även i framtiden representera lag som TIK:
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Vill även påpeka att Crippe i SAIK är en av deras viktigaste forwards i boxplay, vilket är bra om nu Bagarn skulle försvinna.

Crippes poäng hittills i slutspelet 6poäng 2 mål 4 assist!
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
lungan: Roligt att han möter FBK nu också =) Släkten är värst ;-) kanske får se fler Crippe mål.
Kommentera