1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580184 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1144112

Sv: Kvartsfinal 2009
lungan: Roligt att han möter FBK nu också =) Släkten är värst ;-) kanske får se fler Crippe mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Blizzard: Absolut det hoppas jag, Nä jag kommer i alla fall vara ett SAIK fan resten av slutspelet! När de åker ut så tar jag sommarlov och konverterar om till Timrå fan igen :)

Nä nu när man fått lite distans till denna kvartfinal så kan jag konstatera utifrån mitt perspektiv följade 10 punkter, finns mer att ta upp givetvis men dessa tio är de som påverkat mig mest, och ser till helheten.

1. Domarne har påverkat onödigt mycket, dessvärre är det alldelles för mycket negativt.

2. Har varit fruktansvärt spännande att få se sitt lag utmana SM-vinnaren från fjolåret i sju i allafal 6 jämna matcher.

3. Även om Timrå hade en 3-1 ledning, som jag kan tycka kändes aningen turlig, så kändes det inte som man kunde ropa hem en fjärde match.

4. Under hela serien har HV71 uppfattats som en storlek större, de tacklas hårdare, spelare närmare gränsen, ger totalt tre timråspelare skador, så att de missa minst en match. Vad gör Timrå, de ger inte igen i alla fall vilket är bra sportmanship dock räckte inte ärligthet, vilket historiks statestik redan bevisat. Timrå en storlek mindre än HV71 helt enkelt.

5. Timrås stjärnor tänker främst på Lelle, Pyrret och Wandell har inte alls lyckats nå sin standard, detta gjorde inte heller HV71s men då klev 3:e kedjan fram vilket våran dogline också gjorde men de får inte in pucken för mycket Sedin hockey i hörnen. Tedenby, Falk och Melin var mer raka i sitt spel. Dessa matchades mycket emot Timrås bästa formation vilket Dogline gjorde emot HV71s, men man ser tydliga skilnader i kvalite och spelteknik.

6. Backe ska man inte förlänga med, var smart av Challe att matcha Åke i några slutspelsmatcher och speciellt i den 7:e och avgörande för då har han fått lite rutin inför nästa års slutspel!

7. Om vi kan se Jonsson som syndabock i några av våra förluster kan vi även lasta Lelle för några han har varit inne på allt för många mål i baken för att vara en stjärnback. han får ett stort minus från mig. Fråga om han verkligen blir erbjuden ett NHL kontrakt efter hans katastrofala slutspel, han är sämst när det gäller! Detta kan bli Timrås rädding och han vill ta revanch, man kan alltid hoppas.

8. Björn Svensson har klivit fram och blivit en stjärna han har varit Timrås bästa spelare under denna kvartfinalserie.

9. Som supporter har man verkligen insett att Sundh är minst lika viktig i Boxplay som Bagarn och försvinner Bagarna måste man förlänga med Sundh.

10. Timrå har som säsongen varit visat upp samma berjodalbana under denna kvartsfinalserie, men som helhet måste jag säga att Timrå får ett GODKÄNT betyg för denna säsong,det blir en STARK 3:a av 5 möjliga. Där fem varit SM-Guld

Tack för i år, ni spelare i Timrå, har givit mig mycket glädje, lycka, sorg, besvikelse, men en sju h-vetes underhålladne säsong som varit spännande igentligen hela säsongen, man har verkligen fått valuta för den tid man lagt på att se era matcher i år!
Kommentera