1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582265 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1144606

Sv: Silly Season 09/10
The great one: Måste faktiskt hålla med dig där. Personligen tycker jag att Sonnenberg behöver Nate för att spela bra och vice versa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Svarta matchdräkter på bortaplan!

Hade oerhört svårt att somna i natt och fick i samband med detta en briljant idé (jag är helt seriös). Vi borde införa svarta matchställ till nästa säsong - på bortais då alltså. De skulle inge ett mycket hårdare och mer skräckinjagande intryck än dagens snälla och mesiga vit/röd/blå variant. Texten skulle kunna vara röd, om den då blir tydlig nog vill säga. I annat fall vit. T ex SAIK har ju vita bortadräkter utan att vitt ingår i deras färger, så det fungerar ju. Detta har inget att göra med att det ryktas om att GIF kommer att köra helsvart på bortaplan kommande säsong (trots att den färgen inte existerar i klubbmärket). Jag läste någonstans för länge sedan att Brynäs en gång i tiden valde att spela i svart eftersom de fick en större och starkare framtoning i denna färg. Det var nog snarare därför denna idé dök upp. Svart är dessutom en bedårande färg som ju också återfinns på många av supporterklubbens prylar.

Tråkigt med DiCasmirro. Det värsta var ju att han blev skadad för den resterande delen av säsongen och inte fick chansen att visa upp sig i slutspelet.
Kommentera