1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581473 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1145391

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Det är väl ingen hemlighet att flertalet Timrå spelare dessutom var ute på krogen lördagen efter den 6e matchen? Att det har varit så här hela säsongen är också direkt pinsamt.

Inför nästa säsong vill jag ha in fler äldre spelare med familj som tar sitt ansvar och inte är ute på krogen i tid och otid. Lite annan "rolig" trivia är att det finns minst en spelare i laget som är rökare... bra för konditionen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ITK: Men vännen.....
Jaha några är på krogen. Wow.
Någon röker.... stoppa pressarna, årets scoop är på ingång.

Vill du veta att vi har haft spelare som snusar också!?! Vilken skandal (ironi med stora mått).

Om du inte vill se dina stjärnor på krogen, sluta gå dit då. Klart killarna ska få gå på krogen och ta en öl eller två.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ITK: Det är svårt det här med vad man som elitidrotts man "bör" eller "får" göra. Alla vet vi ju vad som är bra och mindre bra för förmågan att prestera rent fysiskt. Att under säsong dricka alkohol eller nyttja tobak främjar självklart inte möjligheterna att prestera rent fysiskt. Däremot så kan ju ett trevligt umgänge bland killarna i laget under ordnade förhållanden (restaurantbesök, krogbesök etc) faktiskt också bidra till bra sammanhållning och i slutändan generera i goda insatser av laget.

Då menar jag naturligtvis inte att man super till och jag pratar heller inte om krogbesök efter en 6:e kvartsfinalmatch när man skall spela 2 dagar efter igen. Sånt är förkastligt om det skett!

Men men...spelarna är vuxna individer och har rätt till ett privatliv. De får däremot både räkna med och stå ut med att du, jag och en massa andra kommer ha synpunkter på vad de företar sig utanför rinken. De är offentliga personer, förebilder för en mängd ungdomar samt tjänar tack vare dig, mig och andra oförskämt med pengar för att göra det många kallar för en hobby. Detta medför krav på hur man uppför sig även privat!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ITK: Deffinera rökare ?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ITK: Är du på riktigt? Nu har du ägnat en hel säsong till att kartlägga spelarnas krogvanor,har du dåligt med kompisar eller vad?
Jag ser framför mig hur du sitter på nattbussen på väg hem och knåpar ihop dina smaskiga inlägg som brukar dyka upp runt 02,44 på lördagsnätterna. Faan,testa att skaffa dig ett ragg eller nått istället vettja.

Faan,du får det att låta som dom tömmer baren på Svesses flera ggr/veckan och så förstår nog dom flesta att så inte är fallet.
Visst, det kanske finns nån som blir halvberusad nångång men överlag så har iaf inte jag sett nån i det skick som du sett.
Tror nog att tesen "man ser det man vill se" stämmer rätt bra in på dig.

Får man inte gå på krogen "om man är äldre och har familj" förresten? Faan vad tråkigt att inte kunna gå ut och käka och ta nån öl med frun i så fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ITK: Du är ofta på krogen, va?!
Kommentera