1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1145399

Sv: Apropå nånting...
ITK: Det är svårt det här med vad man som elitidrotts man "bör" eller "får" göra. Alla vet vi ju vad som är bra och mindre bra för förmågan att prestera rent fysiskt. Att under säsong dricka alkohol eller nyttja tobak främjar självklart inte möjligheterna att prestera rent fysiskt. Däremot så kan ju ett trevligt umgänge bland killarna i laget under ordnade förhållanden (restaurantbesök, krogbesök etc) faktiskt också bidra till bra sammanhållning och i slutändan generera i goda insatser av laget.

Då menar jag naturligtvis inte att man super till och jag pratar heller inte om krogbesök efter en 6:e kvartsfinalmatch när man skall spela 2 dagar efter igen. Sånt är förkastligt om det skett!

Men men...spelarna är vuxna individer och har rätt till ett privatliv. De får däremot både räkna med och stå ut med att du, jag och en massa andra kommer ha synpunkter på vad de företar sig utanför rinken. De är offentliga personer, förebilder för en mängd ungdomar samt tjänar tack vare dig, mig och andra oförskämt med pengar för att göra det många kallar för en hobby. Detta medför krav på hur man uppför sig även privat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: "Detta medför krav på hur man uppför sig även privat!" taget från ditt inlägg. Vilka skall då sätta dessa krav. Jag föreslår att klubben med deras riktlinjer och förhållningsätt till vad som anses rimligt bör följas. Inte tycker jag vi fans skall sitta med den egna subjektiva ofalisifierade sanningen och tycka. Det blir ju lätt en höna av en fjäder då helt i onödan. Liverpool, Inter, Detroit får väl räknas som elitklubbar med tex. Och tror folk att Zeterberg, Zlatan inte lever lite rövare då och då med? och dessa klubbar är framgångsrika. Sedan vill jag säga att dina och mina tankar om lagsammanhållning är lika. Jag tror challe har koll och tycker killarna skall socialisera mycket på fritiden för att stärka trivseln som leder till ökad motivation att träna hårda trista fyspass, Du vet allt blir roligare och lättare o en rolig grupp
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Äntligen ett vettigt inlägg, jag ser precis som dig inga felaktigheter med att tränarna, spelarna och den övriga staben är ute och äter middag och/eller sällskapar över några glas vin/öl och har trevligt.

Det är det andra du tar upp i ditt inlägg som sticker i ögonen på mig och flera andra.
Kommentera