1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1151592

Sv: Silly Season 09/10
Lugn i stormen allihop , vi behöver inte gör klart med hela truppen bara veckor efter sista matchen eller hur?

Ösnkar att Linkan gick ut och sa samma sak som hansson så jag slipper oroa mig för en Arlbrandt i andrfemman...

Däremot har Roger redan tackat nej till Pär Arlbrandt i Västerås:

— Jag bedömer att Pärs egenskaper inte är tillräckligt bra för att lyfta oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
När klubbar med feta plånböcker bestämmer sig för att värva en viss spelare så är det klart innan säsongen är färdigspelad och det läcker alltid ut i media främst via agenter men även via en del sportchefer. Sen att man signar kontraktet efter säsongen är en annan sak.
Så vad man hoppas nu är att Timrå har en hel kontrakt klara som bara ska signas. Om inte så blir man ju lite orolig av TJ uttalande om att man kan vänta med att ha laget klart ganska nära säsongsstarten 09/10 och då finns det väl en viss risk att de ska hyra/låna nån spelare med allt vad det innebär.

Vad Timrå behöver nu är precis som nån skrev en etablerad stomme för att skapa lite drag över andra värvningar samt biljett och reklamförsäljning.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: Problemet med att inte ha fler spelare klara är väl att bra spelare kan locka andra bra spelare. Vem vill signa för ett lag som totalt saknar möjlighet att utmana i serien? Tja... kanske om man betalar riktigt bra... och då kan man ändå inte värva fler spelare.

Jag känner att en stark värvning i början av silly season sätter ribban för vad föreningen vill. Jag är förståss medveten om att man kanske inte kan få alla spelare så här tidigat men vafan... Micke Lind och min kusin från landet...

Med flera landslagspelare har ju timrå tidigare år åtminstone kunna visa upp en stabil lagstomme. Nu har vi Juniorer, juniorer, halvetablerade spelare... och Pärsinen. Blä.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: Jag klarar inte mer, faan truppen skulle ju va klar runt jul då alla skulle sparkas;)

Du har rätt tror de hinner få ihop ett lag som i vanlig ordning ska spela kvalserien redan i september;)

Kan ju inte va så att de nuvarande sportannsvariga, inte gör som lögnaren som var vår tidigare annsvarige, "Jo vi tittar på några heta namn men går inte ut med vilka som verkar intresanta än för att det inte ska bli massa speculationer" dagen efter står det i tidningen?,,smart kille, men han fick ju en massa pengar och värva spelare för, och kunde enligt egen utsago bygga ett bättre lag,,,varför vågade han då inte möta timrå i ett slutspel? om laget nu var så bra,,eller hade han byggt ett slott av luft?,,,
Kommentera