1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1151876

Sv: Silly Season 09/10
Yellowcard:
Nog för att det är pengarna som styr, med en sittandes Sanny i TV på bästa sändningstid som talar om kärleken till timrå och ändå väljer FBK då är det nästan så att jag tappar tron på homo sapiens som företeelse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Per HApps: Mmmm, Sanny sa ju dessutom när han väl lämnade klubben att det finns bara EN klubb för honom i elitserien och det är Timrå. När han också blir erbjuden jobb efteråt osv. hur fan kan han då tacka nej till oss? Han har väl vänner här också? Sen Sanny står i tacksamhetsskuld till Timrå - utan oss hade han varit pank och förmodligen lagt av i förtid - Timrå har gjort Sanny till den han är.

Visst måste Timrås bud vara ganska nära FBK´s? Enligt snacket man hört kring Timrås erbjudande ska det ju vara riiiiktigt bra. Kommer nästan hata Sanny om han väljer FBK känns det som. Fy fan, då kommer jag aldrig tro på snack om "hjärta" för klubben osv. Icke sa nicke - egna produkter, det är sådana spelare som har det riktiga hjärtat.

Men visst, jag tror iofs. aftonbladets artikel där är BS. Ros vill ju få det att låta som om FBK är det hetaste valet eftersom det är närmre Oslo - kom igen nu för fan! Hur ofta kommer hon ta typ bilen från Karlstad till Oslo när det finns flyg ifrån Midlanda till Arlanda, sedan Arlanda till Oslo. Patetiskt att Ros har satt det där resonemanget i skallen på allt folk. I min värld finns det bara ett självklart alternativ för Sanny och det är Timrå, något annat vore en fet jävla skandal.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Per HApps: Han kanske älskar Timrå för att den klubbben hjälpte honom vidare i karriären, numera har han ju flera anbud att välja på.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Per HApps: Jag är böjd att hålla med.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Aftonbladets 1:a silly season rapport är här.
Intressant att se att dom säger att vi behöver bara forwards när dom visar 4 backar under kontrakt.
Det står heta rykten ut på SAIK att Crippe o Koskenkorva ryktas till oss. Men under heta rykten in hos oss så finns dom inte med utan där finns det ännu hetare namn. :)

Modo då, det svarta hålet för målvakterna i Sverige enl. Wikegårda kompis målvaktstränaren i Djurgården:
Heta rykten In: - Heta rykten ut: -
Det går "bra" för Ecke eller så är han väldigt tyst!
Jag tror på bägge alternativen :)
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Per HApps: Har han valt FBK redan?
Kommentera