1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1151947

Sv: Silly Season 09/10
mikenomad: Ja, nog är det mycket du missuppfattat. Hur talar jag mot min sak?? Jag tycker att Timrå skall spela i Timrå. Hur kan du missförstå det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

pinus:
jag är också Timrånostalgiker av stora mått, skillnaden är att jag i framtiden vill kunna se en storhetstid som inte ligger 40 år bak i tiden!

Har oerhört svår att förstå varför arenaplaceringen hamnar så högt upp på agendan, borde inte klubbens framtida segrar vara viktigare.

Står man på OK-macken i Söråker så ser jag taket på Isladan i Timrå OCH Hotellet på Södra berget. Vi pratar ju inte om att göra en Quebec och flytta 500 mil söderut till Denver.

En ny arena i hamnen skulle kunna vara ett ställe som är igång hela året med, Hockey, Basket, Casino, Konserter, och varför inte en elitserieklubb som driver en nattklubb.

Och med den nya E4-an över till Skönsberg är ju trafikfrågan löst innan den ens blir ett problem.

Nu står Ladan i Sörberge och bara kostar pengar i ett halvår innan det börjar rassla in deg igen.

Klatt å betatt. :))

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
pinus:

Har inte sagt att du talar mot din sak, har bara konstaterat att de liknelser du pekar på säger att vi ska göra som Leksand och ha vår arena på orten samt att lag som t.ex. Arsenal och Roma trots centrala lägen inte alltid har fullt. Kopplingen jag då gör i det här fallet är att du med det menar att de alltså inte är tillräckligt framgångsrika för att tjäna som förebilder för TIK men att Leksand är det.
Kommentera