1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582274 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1153385

Sv: Apropå nånting...
Hur vet man egentligen att en spelare tar åt sig av ignorans? Det undrar jag. Framförallt när vi i Timrå haft en attityd som förlåter precis allt. Framförallt när det kommer till yttringar från läktaren. På internet är det en annan grej, där reageras det vilt. Men på läktaren så ska vi håna spelare som Hahl med tystnad. Det måste svida något oerhört. Fruktansvärt. Eller så sänder det bara en signal att man kan lämna Timrå IK hur man vill under vilka omständigheter som helst eftersom ingen reagerar. Tystnad är ingen reaktion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Om alternativet till ignorans är burop och psykningar är valet självklart. Det sistnämnda tror jag inte svider särkilt mkt utan är väl snarare vad han förväntar sig. Kanske mer snopet om han inte möts av något då istället. Jag skulle möjligen kunna tänka mig nån form av banderoll el dyl som tar upp det han tydligen skall ha sagt innan flytten från Timrå om att Timrå är det enda laget som kan bli aktuellt vid spel i Sverige.

Eller något annat citat från honom om hur nära hjärtat Timrå ligger...det + ett ifrågasättande, bara för att ev. spä på hans dåliga samvete. Om han nu har något eller om det också mest bara är snack. För det är väl det som är Sannys stora misstag här; dvs allt j-a snack om "Timrå i mitt hjärta" som byggt upp en massa förväntningar.

Valet av klubb och orsaken till det är jag mindre irriterad över. Kan faktiskt som själv varandes familjefar förstå att man rådgör med familjen innan man tar ett livsavgörande beslut, dvs bestämmer sig för en bostadsort som man har för avsikt att bo kvar på kanske livet ut. Att det i deras fall blev Karlstad och inte Sundsvall/Timrå tycker jag också känns väldigt naturligt.....
Kommentera