1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582438 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1153448

Sv: Sanny till FBK
MB: ...fattar inte vad du snackar om....du menar att det inte finns nån sanning i att han på nåt sätt valde FBK p.g.a "det geografiska läget" utan bara stålarna?

Förlåt mig...men det tror jag inte en sekund på...du låter bara mer än lovligt bitter, kom igen nu å svälj förtreten..vi siktar mot bättre backar än S...y, ge Josefsson S...y's pengapåse vi erbjöd så lär han nog skriva på :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
Sanny ville ha ett långt kontrakt och vill antagligen spela i elitserien.

Om han valde mellan Färjestad och Timrå. Förstnämda lär väl inte hamna i Allsvenskan under de år han skrivit kontrakt i alla fall, Timrå däremot de kan ju lika gäran lira i KS om ett år och sedan hamna i Allsvenskan, så kortsiktig som ett år ville den killen inte vara, han ville rota sig nu.

Där kan vi ha en tungt vägande anledning tror då jag, även om han inte går ut med att "Timrå kan ju åka ur nästa år", vore ju att dissa klubben men det ligger nog det i bakhuvudet.

Annars så blev jag väldigt besviken när jag läste (tror det var dagbladet) en av anledningarna till att det blev Färjestad var att "de var tidigt ute och frågade". Men va fan, vi ska vara först på killarna, så är det bara...
Kommentera