1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1154330

Sv: Sanny till FBK
Knylan: Håller med dig till viss del, visst kan man tänka sig ett tufft bemötande. Det är bara det att jag inte tror på burop o dyl som psykningar. Ska man göra nåt skall det vara nåt som tar, som går "rätt in". Jag har tidigare föreslagit nån form av banderoll där Sanny kan citeras med nåt av allt han sagt om sitt oerhörda Timråhjärta. Det och så nån (besk) kommentar till det. Moras banderoll till vafan han nu hette som gick till Malmö tillhör bland det bästa som gjorts f.ö. "We hope the money is good, cause the hockey sucks"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
mikenomad: Ja absolut, jag håller med. Det är det vi hela tiden har utgått från när vi arbetat med tifo under tidigare år också. Att göra det på ett snyggare sätt. Oavsett om det är en hyllning eller ett hån så ska det finnas en bra poäng och budskap bakom. Ett gammalt exempel från bak i tiden är till Martin Lindman, "Går det bra i FBK Martin? Limhamn nästa?" när han blivit utlånad från Färjestad till Malmö. Bästa någonsin är hånet mot Sundsvall Hockey innan derbyt i SCA-cupen 2004, "Stöd IFSH, skänk en junior, du också!" Deras materialare kom och skällde ut oss i pausen. Härliga minnen.
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
mikenomad: Jag röstar fortfarande på min idé med en stor bild på Styf och liten på Fanny i FBk tröja och ett x över , och en text som lyder , vissa har hjärta vissa inte..
Kommentera