1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1154408

Sv: Sanny till FBK
Känner jag TIK-klacken rätt så lär det väl höras några spridda burop här och var som mest. Jag skulle vilja ha mycket mer.

Men en hånande flagga är nog ingen dum idé. En flagga som han kommer minnas i resten av sitt liv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK

Skarin: Jag tror precis tvärtom!

En superflagga där det står:

"Sanny, välkommen hem vår kapten"

jag tror det knäcker mer!

Kommentera

Sv: Sanny till FBK

Skarin: Sanny gjorde ett par saker som sett i backspegeln kanske inte var så klok. Att klappa sig för bröstet med Timrå-märket bakom och ursinningslöst berätta att det är i Timrå han hör hemma. Det var inte det klokaste han gjort. Det finns fler, nästan lika graverande exmpel, men det räcker där.

Ändå har jag svårt att se varför t.ex. Sanny Lindström är en svikare eller någon som inte är vatten värd. Oavsett anledning i det beslut han har tagit utgår jag från att det är bäst utifrån hans livssituation, hans framtid. Det är också svårt att skicka på en sån kille en massa aggresiva/negativa adjektiv när han inte ens kommer från kommunen och således inte heller har någon direkt koppling hit. Han spelade en gång för Timrå och gjorde sitt yttersta, det räcker för mig. Och okej, han hävde ur sig en massa slutspelsnoja där jag nästan satt och grät mellan varven, men med en nykter syn insåg åtminstone jag att Sanny sa lite väl mycket mellan varven. Det ångrar han säkert också idag.

Sanny är ingen patriot, han kommer aldrig att bli det heller. Han har under min tid på jorden dragit från plats till plats för att hitta sitt. I Timrå fann han antagligen mer än han någonsin kommer att göra i någon annan klubb. I Timrå var han en medelmåttig spelare som motståndarna hatade men som supportrarna älskade. I Timrå var han något.
Han kommer aldrig att bli samma betydelsefulla person i något annat lag i Sverige. Jag sätter mina tio fingrar och två tänder på det. Hoppas att hans norska brutta tackar honom för att han lyssnade på henne och till slut valde Karlstad. Norge är så mycket närmare från Karlstad. I alla fall Oslo.

Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Skarin:


Omröstningen talar väl sitt tydliga språk. 72% röstar för ignorans. Sanny hade hjärta för klubben under sina 6 säsonger och 283 matcher. Han gav allt för oss under dessa säsonger. Jag tycker han förtjänar respekt.
Kommentera