1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581028 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1155534

Sv: Silly Season 09/10
RocknRolf2: Nja,såg väl en sisådär 15 matcher med LIF under året skulle jag tro. Jag tyckte mig iaf se att det fanns en del hockey i grabben men man ser ju saker olika.

Angående de där med spelarlönerna så föstår jag inte vad du menar med "Varför i helskotta kan man inte liiiite mer än Granath då?"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Vad var det frella skrev igår? Jo:
"Medan vi fortfarande drömmer kanske man kan önska sig N.Kapanen som andracenter och Kontiola som första också...innan namnen verkligen presenteras menar jag och man åter landar med en duns i marken."

Vi landade snabbt när det gäller backsidan.
Att kalla Linkan inkompetent för att han väljer "Ett öres puffen" är väl att ta i (jag håller inte med).
Men när inte ens Leksingarna med Mattias-74 i spetsen ser ES- potential i killen då är det för mycket.
Jag har sett honom en hel del o jag har mycket att önska från den killens backspel i AS. Nu snackar Vi ES i ett lag som jag hoppas har ambition att gå til slutspel. Låt mig tvivla starkt tills jag blir motbevisad.

I drömmarna låg jag i går på en stark 4 snudd på 5:a i vår backbesättning men när vi nu har värvat Sonntag o *brrrr* Granath (om nu mardrömsscenariot slår in) så blir det inte mer än en 2:a i nuläget.

Jag hade i min enfald hoppats på 2 starka namn i form av Kronwall o Karlsson eftersom jag tycker att vi borde kunna ha bägge o Sonntag som ska gå lärling o en Lello. Men inte 2 Lärlingar i en redan ung backbesättning med Moe o Sebbe.

I såna fall hade man väl kunnat plocka in Sunnqvist som lärling?
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
FM: Ja men är det inte bra att man lägger en stor bit av kakan på att behålla Lello och få hit Karlsson då? Ska man verkligen lägga så mkt på en tilltänkt 7-8:e back då tycker du?
att han sedan säger att dom förhandlar är ju inte så konstigt, det är väl snarare rätt vanligt att man förhandlar när man byter jobb.

Jag tycker att du är överdrivet kritisk, hur hade du gjort om du fick bestämma tex?
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Vilken underbar dag ;) Solen skiner , San Jose vann , Z i toppform , nyförvärv till Timrå IK
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
FM: "satsa liiite mer än Granath då" ska det stå.

Tycho: Haha va? Du skickar en eliteprospectslänk på Åkerman. Jaha? Vad försöker du säga med den? Att Åkerman inte var bra de tidigare åren i SAIK? Eh.. jag har sett Åkerman många ggr i SAIK där han var en riktigt bra pp-back, även tidigt. Och de flesta säsongerna låg han ju också runt en poäng i snitt i SAIK så gör om gör rätt själv...
Kommentera