1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1157442

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?

Spännande! Här har vi Sveriges sundaste, lönsammaste och mest attraktiva idrottskoncept, elitserien i ishockey, där ett par storstadslag och några relativt framgångsrika bondgäng nu ser större potential på annan ort. Det kan mycket väl vara så att det är ett förhandlingsgrepp när det gäller att dela på den gemensamma kakan men det är klart att de kollar marknaden.

Undrar vad som händer om KHL säger att de gärna tar med Frölunda och DIF men var fan ligger det där karlstad? Alla som tror att HV71 och Färjestads modeller som lett till framgång i Sverige funkar i KHL räcker upp en hand? Alla som tror att Stockholmarna springer benen av sig för att se DIF i KHL räcker också upp en näve? Alla som inte tror att övriga hundratals klubbar i Sverige - och nu pratar vi inte om de sju övriga i elitserien utan resten från division 4 och uppåt - kommer att göra allt de kan för att sätta käppar i hjulen för de andra fem om de lämnar svenska seriepyramiden räcker upp en hand? Ska bli intressant att följa. Kul att de sju snabbt reagerade tillsammans. Hoppas att de snabbt bjuder in allsvenska hockeyföreningen för att diskutera framtiden för att sätta lite rolig press på de fem.

Beviset för att det aldrig kommer att funka är att Tomas Ros tycker det är en bra idé. Jag vilar min väska.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
El Maco: Jag fattar dessutom inte hur han får in Djurgården i allt sitt orerande kring De Rika Lagen...(så jävla fånigt att titulera det med stor bokstav också bara föra tt göra det hela ännu märkvärdigare)....
Kommentera


Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
El Maco: Haha rolig kommentar angående Ros där, tänkte jag inte ens på :P
Kommentera