1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1157456

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
El Maco: "Det är ingen slump att Malmö och Vålerenga får en förfrågan att vara med i Nordic Trophy"

Hade du läst detta eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
Ja, detta ska bli intressant att följa ingenting är klart. Fem klubbar har ansökt om uppsägning av deras aktieinnehav! Vad detta kommer innebära vet ingen så att spekulera i det känns bara hypotetiskt och onödigt.

Läst runt på en del forum och frågan är hur dessa fem klubbars ordföranden har varit ute i sin stad och pratat med fans.

Som sagt, publikstöd kommer aldrig att finnas på bortamatcher. DOCK är detta även ett problem i Elitserien. Alldelles för dålig uppslutning på bortamatcherna generellt.

Sedan kan man även fråga dessa fem klubbar hur supporters kommer tycka det är roligt att se Hemma matcher emot lag man inte har några känslor för.

Min åsikt i detta är att dessa klubbar för göra som dem vill. Men vad ska dessa klubbar konkurrera med? Om man jämför med de miljarder som enskilda individer skjuter in i ryskaklubbar. Dessa miljard investeringar känns inte som troliga inkomstkällor för dessa fem svenska klubbar!

Visst man ska satsa stort för att vinna mycket, dock skulle det vara intressant att se den kalkylerade risken dessa fem klubbar tar. I min mening är risken så hög att allt eventuellet skulle gå åt H-vete.

Visst låter det lite fräckt, nytt och fräscht just nu men seriöst vi bor i landet Sverige och har begränsade resurser.

SVENSK ISHOCKEY är vad Elitserien är och symboliserar, och jag följer elitserien för att med förhoppning se mitt ÄLSKADE SVENSKA lag vinna SVENSKA MÄSTERSKAPEN, Därför Hejjar jag på Timrå. Jag hejjar inte på Timrå för att de ska spela emot Dynamo Minsk, Vålerängen, Lugano och alla de övriga europeiska klubblagen.

Nej i detta fall är jag PATERIOT SVENSKT ska vara SVENSKT

Jag är stolt att Timrå är ett av de sju lagen!
Kommentera

Sv: Slår vi vakt om SHL och Elitserien?
KniveN: Jepp. Allt för Sannys tants skull.
Kommentera