1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1158474

Sv: Hur ligger vi till i silly season?
McCarton: Hehe som jag skrev förra veckan, vi kan bara fortsätta drömma om kvalitespelare numera topp 4:a lagen el luleå samt KHL kan få dessa spelare.

Jag blir bara förbannad över hur vi lurar alla förväntansfulla supporters med den ena efter den andra toppspelaren vi är intresserade utav.
Vi måste se verkligheten, vi får spelare från de Allsvenska leden that´s it.

Nu står det att Hävlelid är intressant , haha vakna!!!!!! han blir kvar i Stockholms området, blir det inte något av Elitseielagen i Stockholm blir det AIK i alls´venskan tror jag...

Pinsamt detta ja tror Timrå haft 25 namn som är toppspelare som har varit intressant inte ett enda namn är i närheten av ett kontrakt, så sluta kör ut denna lektyr.

inte ens Crippe som har Timrå som modersmål vill tillbaka, wake up!!

vi tar det vi får helt enkelt, vi tog ju en från division 1 förra året, som även iår inte kommer få mer än 5 matcher i Elitserien

Svarskommentarer

Sv: Hur ligger vi till i silly season?
keni: Hörru Keno känns det bra att spy galla över Timrå o deras ansträngningar att få spelare hit?
Du verkar njuta varje gång det lämnar nån eller nån går till ett annat lag som det bara ryktas om härinne el. i Tidningar som du neggar om.

Vet du vilka namn man jobbar på eller vilka som är klara?
Själv tänker jag inte säga nånting förrän truppen är spikad o det tycker jag du ska göra oxå, annars kanske du får mycket att äta upp framöver.