1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581313 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1164279

Sv: Stanley Cup är i full gång
Uno Gordon: Nu är "vi" bäst i världen? Jag blir så fashinerad av människor som kan känna ett sådant enormt engagemang för lag på andra sidan jordklotet, typ. Vilken är din relation till Pens? Hur får du ihop det med din kärlek till Timrå IK? Det måste vara som att vara bigamist...Kan bara konstatera att när det kommer till hockey, ja idrott överlag, är jag ytterst monogam. För mig finns bara ett lag. Hur det sedan går i t.ex NHL, La Liga, Premier League etc är jag endast idrottsligt intresserad av, här finns inga känslor inblandade. Med det menar jag inte att det är mer rätt, jag blir bara som sagt nyfiken...

Svarskommentarer

Sv: Stanley Cup är i full gång

mikenomad: Då skulle jag väl inte känna ett skvatt för Timrå IK då heller eftersom laget hette Sundsvall/Timrå när jag började intressera mig och jag höll på Luleå först. Folk får givetvis hålla på vad fan som helst, men det jag irriterar mig på är att folk är så satans periodiska. Varför hålla på Detroit "bara därför att" Henrik Zetterberg spelar där? Skulle aldrig falla mig in. Jag gläds åt hans framgångar och hade det varit vilket annat NHL-lag som helst som stått som motståndare i Stanley Cup-finalen hade jag tyckt synd om "Hank". Men min kärlek till Pittsburgh är inget jag hittat på bara för att reta gallfeber på folk. Jag har hållt på dem hela tiden, sedan skall väl erkännas att jag inte följt dem slaviskt under alla dessa år. Men jag minns när Stefan Moisio och jag prenumerade på PRO Hockey. I den svängen höll även han på Penguins. Men sedan "hoppade han av" och började hålla på Detroit istället vilket i mina ögon sågs som ett skoningslöst svek bara för att det började gå lite sämre för Penguins. Det förstärkte bara min kärlek till detta lag ännu mer. Jag skulle jävlar i min själ inte byta lag och svika mitt hjärta svor jag. Om de så missar slutspel vartenda år så skall jag förbanne mej hålla på dem. Och det ar jag stått fast vid. DÄRFÖR KÄNNS DET KRIMINELLT SKÖÖNT ATT PITTSBURGH VANN STANLEY CUP!

Nu skall jag införskaffa en sådan där keps som spelarna fick efter slutsignalen och en fräsig t-shirt att posera med i sommar.

VÅGA GÅ MOT STRÖMMEN OCH STÅ UPP FÖR DIN KÄRLEK! FUCK THE MAINSTREAM OCH ALLA JÄVLA MEDGÅNGSSUPPORTRAR SOM BARA HOPPAR PÅ TÅGET NÄR POSITIVA VINDAR BLÅSER!

LÄR DIG HÄRDA! LÄR DIG LIDA! DÅ BLIR KÄNSLAN DESTO STÖRRE!


Sv: Stanley Cup är i full gång
mikenomad: Håller helt med, jag är likadan. Jag känner ingenting för andra lag egentligen - kan småheja kanske på Detroit typ, eller så som Almtuna. Men egentligen inombords känns det inte ett skvatt. Bara Timrå som gäller och det känns GÖTT!=)