1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1168396


Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

actionleif: Jag har vetat om det hela med Niklas Anger i några dagar men för en gång skull valde jag att knipa käft! För övrigt är jag nöjd med signeringen rent hockeymässigt. Men ställer mig lite frågande till hans attityd. Anger har aldrig varit någon personlig favorit hos mig av den enkla anledningen att jag tycker han har tendenser att sväva upp i det blå. Det som kan bli räddningen i det här fallet är Challe Berglund. Jag hoppas verkligen att Anger plockas ner på jorden omgående om han blåser upp sig. För är det någonting jag inte tål så är det arroganta nollåttor som sätter käften för sig i Norrland och tror att JAGET är större än LAGET. Då är han ute på väldigt djupt vatten den gode Niklas. Det vill jag lova. Jag vill inte ha någon ny dokusåpa alá Jonte Hedström i kvällsblaskorna i vinter. Då får fan föreningen sponsra mig med Sobril och Panodil.

Men jag tänker inte måla fan på väggen än. Det var det mest meriterade namn vi kunde få tag på i dagsläget för en rimlig peng. Så låt oss hålla tummarna för att Anger kammar luggen och rättar sig in i ledet.

VÄLKOMMEN TILL NORRLAND ANGER! Pälsmössa på och fodrade skinnhandskar för i Sundsvall kan det blås jävligt snålt bitvis!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
actionleif: Fredrik Modin ???
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
actionleif: Säga vad man vill om Linkan, jag gillar karln iallafall
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
actionleif: Haha, de är otroliga att mörka. Läckert!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10

actionleif: fan jag var just hos brorsan och sade att jag inte var intresserad av att gå till träningen och kolla. Men nu blev man lite nyfiken..

Fan Linkan är bra på att göra klart med spelare utan att pressen får höra något. Tråkigt (för mig) men samtidigt bra gjort.

Kommentera