1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1168605

Sv: Silly Season 09/10
Så vansinnigt fånigt. Som El Maco påpekar finns det ju absolut ingen ”svart och vit fakta” på att Anger har haft attitydsproblem under sin karriär. I alla fall om man kräver mer än ”merparten av brynäsarna” som giltig referens... Antydan på att Stockholmskillarna som har lirat i Timrå skulle haft attitydsproblem för att dem är från Stockholm (?!) är ju bara så totalt löjligt och off så man baxnar…


Jag är skitnöjd med värvningen av Anger, det var betydligt bättre än vad jag hade räknat med som siste man in (jag var faktiskt på allvar orolig att man skulle värva en sopa som Kristoffersson). Bra också att man inte dröjde alltför länge, bättre att värva nu än att värva i slutet av sep liksom. Även när Anger har varit som sämst har han ju ändå hållit etablerad elitserieklass, och med rutinen han nu har samlat på sig är det precis vad Timrå behöver. Ett till lite ”säkrare” kort på handen. Nu tycker jag iofs ändå att truppen är för tunn men man får väl bara hoppas att vi som genom ett mirakel helt kommer att slippa långtidsskador trots att ett helt gäng spelare i laget haft såna problem tidigare.

Forwardssidan tror jag kan överraska om den håller sig hel. Backsidan är väl egentligen lite för ung, lite för låg medelåder när man kollar igenom namnen. Skogs är usel och borde ha fått kicken vid det här laget (synd att klantarslet skrev ett på tok för långt kontrakt) och Granath håller inte elitserieklass. Sonntag lär bli utfyllnad. Resten får bära ansvar och måste hålla sig friska. Funkar det så kan det absolut bli slutspel med det här laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
RocknRolf2: Slutspel kan jag (nästan) garantera att det blir för Timrå . Hade vi haft större budget hade jag gärna sett att en tuff forward värvades , någon 95kg powerforward som står framför mål . Men det här laget räcker långt.
Kommentera