1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578015 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1168597

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon: Vad menar du med "Men vi har andra exempel såsom Peter Gerhardsson, Sanny Lindström, Christian Sjögren m fl. Spelare som funkar när det blåser medvind men som är lite värre att tas med när det blåser snålt."

Varför har du radat upp dessa spelare i kategorin "Inte funkar när det blåser snålt"?? Sanny why!?!?!?

Någon skrev något om designen på nya tröjorna vad var det som var den stora förändringen (jag var inte på isträningen igår och har inte sett)??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

Red Rocker:Jag förstår ärligt talat inte hur lättvindigt folk kan glömma en spelares gärningar medan det blir ett satans liv i luckan om jag gör något utspel. Jag hade blivit stenad på Torget i Timrå och halshuggen därefter med en machetas om jag i egenskap av lagkapten för Timrå IK hade stått i en direktsändning och hånat motståndarna som sedermera hade resulterat i en pikant förlust. Varför är det så jävla okej för Sanny Lindström men inte Magnus Sjöstedt att fälla grodor som stjälper det egna laget och dessutom komma undan med det?

RocknRolf: Sanny hade attityd JA och för det älskade jag honom tills den dagen han vände mig ryggen. Jag varken kan eller kommer någonsin acceptera att en människa personligen ombeder mig mellan fyra ögon att vända sig till denne istället med sitt missnöje eller funderingar istället för att skriva om det forumet och när man väl gör det då så blir man ombedd att fara åt helvete och kallad för lögnare. Det är liksom droppen som får det att rinna över i bägaren för mig. Jag köper inte det helt enkelt. Sedan får det vara shejken i Brunei eller Olle Olsson som kallar mig för det. Det är likförbannat oacceptabelt i mina öron. Punkt slut.

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Red Rocker:
Det var ingen jätteförändring men den märktes ändå rätt tydligt.
De vita siffrorna på ryggen har fått en smal blå kant, såg lite mer distinkt ut, lite mer genomarbetat.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Så vansinnigt fånigt. Som El Maco påpekar finns det ju absolut ingen ”svart och vit fakta” på att Anger har haft attitydsproblem under sin karriär. I alla fall om man kräver mer än ”merparten av brynäsarna” som giltig referens... Antydan på att Stockholmskillarna som har lirat i Timrå skulle haft attitydsproblem för att dem är från Stockholm (?!) är ju bara så totalt löjligt och off så man baxnar…


Jag är skitnöjd med värvningen av Anger, det var betydligt bättre än vad jag hade räknat med som siste man in (jag var faktiskt på allvar orolig att man skulle värva en sopa som Kristoffersson). Bra också att man inte dröjde alltför länge, bättre att värva nu än att värva i slutet av sep liksom. Även när Anger har varit som sämst har han ju ändå hållit etablerad elitserieklass, och med rutinen han nu har samlat på sig är det precis vad Timrå behöver. Ett till lite ”säkrare” kort på handen. Nu tycker jag iofs ändå att truppen är för tunn men man får väl bara hoppas att vi som genom ett mirakel helt kommer att slippa långtidsskador trots att ett helt gäng spelare i laget haft såna problem tidigare.

Forwardssidan tror jag kan överraska om den håller sig hel. Backsidan är väl egentligen lite för ung, lite för låg medelåder när man kollar igenom namnen. Skogs är usel och borde ha fått kicken vid det här laget (synd att klantarslet skrev ett på tok för långt kontrakt) och Granath håller inte elitserieklass. Sonntag lär bli utfyllnad. Resten får bära ansvar och måste hålla sig friska. Funkar det så kan det absolut bli slutspel med det här laget.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Red Rocker: Sanny och Magnus har inte riktigt gått ihop jämt... Mer behöver vi inte prata om det... :)
Kommentera