1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1168586

Sv: Silly Season 09/10

El Maco: Ja i sakfrågan är vi överens. Men jag blir faktiskt besviken på dig att du dristar dig till att anse att jag har förutfattade meningar om folk när faktan finns svart på vitt vad Anger åstadkommit under sin karriär. Varför tror du merparten av brynäsarna ogillar hans attityd t ex. Snackar de bara skit då menar du? Nu när han blivit klar för laget i vårt hjärta så försvann plötsligt attitydsproblemen. Över en natt blev Anger en stjärngosse och from som ett lamm?

Man skall väl inte blunda för verkligheten och dess faktiska omständigheter? Jag har noga poängterat att det hela kan bli bra. Men jag vill inte förbehållslöst hylla den här värvningen tills vi faktiskt sett kontentan utav det hela. Alla är värda sin chans, men man måste då även intala sig själv att det kanske heller inte kommer gå som en dans?

Det finns ingenting att anmärka på det rent hockeymässiga. Det är på det mentala planet jag sätter ett frågetecken kring. Vilken arbetskapacitet har Anger vid motgång, är han den som knäpper hjälmen och går i bräschen för alla andra eller åker han omkring och gömmer sig och väntar på att någon annan skall uträtta dagsverket? Jag tycker det är en väldigt sund frågeställning från min sida! Jag vill inte grumla glädjen för någon över det här, jag tyckte det bara var på sin plats med en realistisk synvinkel som omväxling till det som har skrivits ikväll. Otroligt glädjande med en positiv och trevlig inställning för en gång skull som motvikt till det dåliga i det här forumet.

Jag tycker det är alla och envars förbannade skyldighet att förmedla sina tankegångar och skapa en debatt. Och hittills har jag väl i de flesta fallen i slutändan haft rätt.

Allting kan inte vara himmelsblått och grönskande grönt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10

Nåja, jag tycker Uno har en poäng i det han skriver. Det är märkligt att inte fler klubbar visat intresse för Anger, med tanke på den poängproduktion han hade förra säsongen.
Även om han hade kontraktsförslag att ta hänsyn till så är det ändå lite märkligt.

Anger skriver på ett år, behåller frun i Stockholm och kan tänka sig att spela i Djurgården igen. Det känns inte så jättebra, faktiskt. Hoppas han är proffessionell, kommer hit och gör sitt jobb, som den yrkesman han är. Helt klart är att detta värv är en kortsiktig lösning, från båda sidor. Gör Anger bra ifrån sig skulle jag tro att han antingen drar till en mer penningsting liga eller charmas tillbaka till Djurgårn.

Men, jag hoppas verkligen att denna "drömvärvning" slår väl ut. Jag hade inga tankar på en sådan, ändå, rätt meriterad spelare. Helt klart verkar det finnas några guldpengar kvar på kistbotten.
Sedan det där med attityd tror jag faller sig naturligt. Vi har en tränare i båset som inte är rädd att ryta och vi har spelare som alla verkar ödmjuk. Då faller sig det mesta rätt naturligt, skulle jag tro.

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Uno Gordon: Vad menar du med "Men vi har andra exempel såsom Peter Gerhardsson, Sanny Lindström, Christian Sjögren m fl. Spelare som funkar när det blåser medvind men som är lite värre att tas med när det blåser snålt."

Varför har du radat upp dessa spelare i kategorin "Inte funkar när det blåser snålt"?? Sanny why!?!?!?

Någon skrev något om designen på nya tröjorna vad var det som var den stora förändringen (jag var inte på isträningen igår och har inte sett)??
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10

Uno Gordon: Nu svarar du i och för sig på något helt annat än vad vi ursprungligen pratade om. Dock måste jag säga mot dig igen. Jag är ingen Angerspecialist och har inte följt honom mer än de andra spelarna i elitserien. Dock undrar jag varför du tror att han har mentala problem? Jag visste faktiskt inte att merparten av Brynäsarna skulle ogilla hans attityd. Inte heller har jag märkt att hans övergångar varit särskilt kontroversiella och infekterade som du skrev tidigare.

Jag tycker han verkar funka bra i motgång. Vad jag vet har han enbart spelat i lag på nedre halvan i modern tid och sedan slutet av AIK-tiden genomgående varit en av de som dragit det tyngsta lasset. Om han är så dålig i motgång som du misstänker hoppas jag verkligen att han får medvind i Timrå, hur många poäng blir det inte då? Exempelvis har han spelat kvalserien två gånger och gjorde sju poäng på nio matcher med AIK när de åkte ut och samlade ihop hela 18 poäng på tio matcher med Brynäs och vann lagets skytteliga när de kvalade sig kvar. Luktar inte det lite bäst när det gäller som mest?

Tvärtom säger jag, han verkar vara en hårt jobbande och seriös kille. Det jag oroar mig för är om han har kunnandet - egentligen.

Kommentera